|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
z tymi ludzmi żaden trener nic już nie zrobi
brak kreatywnych zawodników,męczarnie na boisku nie ma radości polotu itd
owszem jakis pojedyńczy mecz sie wygra ale nic więcej
Brzeczek miał cel awans na euro i to zrobi więc nie wiem o co chodzi
chcecie żebyśmy grali jak za Nawałki na mistrzostwach świata czy kurwa jak tam był styl ? na euro był styl? w miarę dobry mecz z Niemcami i powolne umieranie z Szwajcarami i Portugalami
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a mój typ na dziś to -1.5 Polska bo rozumiem że @1.5 nie przekonuje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak się ma 2-0 po 13 min to się mecz kontroluje nie pozwalając kelnerom nawet pierdnąć
a nie długimi fragmentami rozpaczliwie broni w polu karnym wybijając piłkę na oślep
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bardziej bym się przejmował jak by wygrali z Austrią i Słowenią ale oni tam punkty stracili więc myślę że dzis IZI
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak się ma 2-0 po 13 min to się mecz kontroluje nie pozwalając kelnerom nawet pierdnąć
a nie długimi fragmentami rozpaczliwie broni w polu karnym wybijając piłkę na oślep powiem szczerze że aż tak wnikliwie nie oglądałem, nie do uwierzenia!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z tymi ludzmi żaden trener nic już nie zrobi
brak kreatywnych zawodników,męczarnie na boisku nie ma radości polotu itd
owszem jakis pojedyńczy mecz sie wygra ale nic więcej
Brzeczek miał cel awans na euro i to zrobi więc nie wiem o co chodzi
chcecie żebyśmy grali jak za Nawałki na mistrzostwach świata czy kurwa jak tam był styl ? na euro był styl? w miarę dobry mecz z Niemcami i powolne umieranie z Szwajcarami i Portugalami a tam pierdolisz pan im się zwyczajnie nie chce i uważają się za nietykalnych tu trzeba autorytet trenerski co weźmie ich wszystkich za mordę posiedziałby jeden z drugim na ławie lub nie dostałby powołania na kilka meczy to zaczeliby zapierdalać jak biczyk jak kretol w korpo  zmiennicy zawsze się znajdą gorzej wcale nie zagrają jak zieliński klich kędziora piątek itd.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
fakt to że Brzęczek popełnia trochę baboli personalnych
skorumpowany w sztabie z miejsca do wyjebania nie wiem ze rudy to zaakceptował
bileter w meczu z Włochami powinien zakonczyc karierę w kadrze
Bereś na lewej obronie
chyba że myslicie że odprawa wygląda tak "panowie błagam grajcie tak żeby opinia publiczna chciała żeby mnie wyjebali"
plus brak jaj do zagrania odważnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bez biczyka mały błąd bo on się opierdala 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
u nas nie ma żadnych schematów wszystko na jebał pies glik dobrze podsumował każdy stara się klepać pod siebie bo grą nie można to nazwać paipeż nad tym nie panuje to trenerski amator i te pseudo gwiazki to wiedzą nie ma u nich szacunku i robią co chcą
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie ma co się nakrecać, na chwilę obecną (juz od jakiegoś czasu) piłka nożna jest tak absurdalnym sportem że nie zdziwi mnie mistrzostwo europy z trenerem Brzęczkiem, tak więc uwaga hejterzy bo trzeba będzie potem wszystko wypluć 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
szymański wszedł do pierwszej jedenastki bo siostrzeniec kontuzja i najlepszy na boisku  poza lewym bo on to inna liga
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
u nas nie ma żadnych schematów wszystko na jebał pies glik dobrze podsumował każdy stara się klepać pod siebie bo grą nie można to nazwać paipeż nad tym nie panuje to trenerski amator i te pseudo gwiazki to wiedzą nie ma u nich szacunku i robią co chcą nie ma schematów bo nie ma wykonawców do takiej gry u nas od ponad 20 lat ,nic i nikt tego nie zmieni trzeba z tym żyć i mieć na to wyjebane
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pacyf przestań pierdolić
zerknij sobie na skład Czechów którzy ojebali Angoli, sprawdź w jakich klubach grają
ułatwię zadanie:
bramka: Sevilla obrona: Slavia, Pilzno, Antalyaspor, Slavia pomoc: Spartak Moskwa, Slavia, Sampdoria, Hertha, Slavia atak: Lipsk
obejrz sobie jakiś mecz pepików i zobacz jak tam piłka chodzi
naprawdę, nie róbmy z naszych piłkarzy kalek i zacznijmy wymagać przynajmniej tego, żeby dało się ich oglądać bez kurwiania
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
przecież to co graliśmy za Nawałki przed MS to był dramat i każdy ogarnięty wiedział że nic z tego nie będzie oczywiście najlepiej zwalić na trenera że biegali we czwartek za długo o 20 minut i zajebane mistrzostwa
dzisiaj grają ci sami ludzie i zostało tylko pudrowanie trupa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale ty farmazony piszesz pacyf lista z miejsca  nie ma wykonawców ?  piłka to nie szachy że trzeba mieć łeb jak omnibus tu najważniejsza jest powtarzalność kilka podań gdzie piła nie odskakuje na 3 metry i jesteś pod bramką
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
pacyf przestań pierdolić
zerknij sobie na skład Czechów którzy ojebali Angoli, sprawdź w jakich klubach grają
ułatwię zadanie:
bramka: Sevilla obrona: Slavia, Pilzno, Antalyaspor, Slavia pomoc: Spartak Moskwa, Slavia, Sampdoria, Hertha, Slavia atak: Lipsk
obejrz sobie jakiś mecz pepików i zobacz jak tam piłka chodzi
naprawdę, nie róbmy z naszych piłkarzy kalek i zacznijmy wymagać przynajmniej tego, żeby dało się ich oglądać bez kurwiania no i co mnie po tych klubach więc nie pierdol mnie że Brzęczek zakazuje pięknej gry  tylko laga do przodu na jebał pies
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
Felietonista
|
|
Felietonista
Kera,naprawde idzie niektore rzeczy przemilczec ale kur.... jakie mistrzostwo Europy. Przeciez niwktore te akcje w meczu z Lotwa to wygladaly jak pamietna akcja wisly co 2 pilkarzy przez 2 minuty klepali do siebie, i gdyby nie szybko strzelona vramka to roznie by moglo byc. Taka przecietna Austria ich zdominowala jak dzieci, ja rozumiem ze moga miec jakis dzien konia ale to jest turniej i bedzie jak zawsze mecz otwarcia, mecz o wszysto, i o honor.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
całe życie układasz płytki pacyf robisz to z automatu pomyśl dziś że wstajesz dziś i nie umiesz rozmieszać kleju  przecież to jest jakiś dramat
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Prawda leży pewnie gdzieś po środku, bo to że Brzęczek to bardziej wfista niż trener to raczej każdy wie, ale z drugiej strony z tym składem personalnym nawet Guardiola nic by nie zrobił. W obecnej kadrze jest za dużo przeciętniaków, tak jak Pacyf pisze, kreatywności ciężko się doszukać.
Do Szymańskiego nie mam przekonania, ale on jako jeden z nielicznych jest w stanie zagrać coś niekonwecjonalnego.
Nie można za to pozostać obojętnym na niektóre wybory Papieża, bo granie cały czas na prawej obronie Kędziorą, jak jest w Polsce z 4 lepszych na jego pozycji jest skandalem.
Widać po piłkarzykach, że ni chuja nie szanują Brzęczka i prędzej czy później to pierdolnie. Ich wypowiedzi dają do myślenia.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|