Może też płyne pod prąd, ale 100 % popieram lasera co do tej kwestii.. Ale temat dawno zamknięty, to i niech tak zostanie..depilator doskonale daje sobie radę bez forum..to i forum może.
Może też płyne pod prąd, ale 100 % popieram lasera co do tej kwestii.. Ale temat dawno zamknięty, to i niech tak zostanie..depilator doskonale daje sobie radę bez forum..to i forum może.
Dobra odczytałem pare stron. Ale teraz jade za fajerą na kutrze. I nie za bardzo mam jak pisać. Ale kurwa beto wracaj? To juź kurwa lekka przesada. Nie wiem czy tylko lekka.
akhu moze warto by dorzucic kolejny temat do czarnej listy obok polityki ? kazdy juz wyrazil swoja opinie co najmniej 6 razy, nikt nikogo z opozycyjnego obozu do swojej racji raczej nie przekona . A co najwazniejsze goscia na forum juz nie ma wiec dyskusja jest czysto teoretyczna. Okrasze moj apel odpowiednimi tagami co by ci pager zabzyczal #Inter #SerieA #Icardi #WandaNara
Przyznam, że nawet nie sprawdzałem w sieci czy już coś wyszło. Akurat ten znajomek ma zawsze dobre info. Od niego się dowiedziałem 2 dni przed oficjalka, że Piątek w Milanie gdzie pamiętam zostałem tu lekko obśmiany