wczoraj bts w lubinie zajebał pięknego kupona na ponad dwa kafle dzisiaj kolejna odsłona tej nierównej walki
Barka Real Basel Juve
kolega chyba zapomniał o nadchodzącej lidze mistrzów... U mnie słabo z weną na razie, Płock x2 + Lech x2 pograne póki co dopiero.Jeszcze kartki w Kielcach mocno chodzą po głowie a poza tym to pusto,ale jeszcze czas
i te pierdolamento jacy to sędziowie w Polsce poszkodowani jebani sprzedajni nieudacznicy rozjebać jak najszybciej te kółko wzajemnej adoracji i wszyscy won cytując klasyka
i te pierdolamento jacy to sędziowie w Polsce poszkodowani jebani sprzedajni nieudacznicy rozjebać jak najszybciej te kółko wzajemnej adoracji i wszyscy won cytując klasyka
no i problem się bierze właśnie z takich opinii i ogólnego przyzwolenia na to.
wczoraj bts w lubinie zajebał pięknego kupona na ponad dwa kafle dzisiaj kolejna odsłona tej nierównej walki
Barka Real Basel Juve
kolega chyba zapomniał o nadchodzącej lidze mistrzów... U mnie słabo z weną na razie, Płock x2 + Lech x2 pograne póki co dopiero.Jeszcze kartki w Kielcach mocno chodzą po głowie a poza tym to pusto,ale jeszcze czas
Barka Real Basel Juve
dokladnie Łajt, wszystko trzeba brac pod uwage, Aker musisz jeszcze raz przeanalizowac
Po pierwsze, co to znaczy "chciałem spróbować"? Spróbowałem, to trzeba było zapłacić. Potem na koniec miesiąca sklep ma X tysięcy straty, bo ten zjadł cukierka, ten batonika, tamten śliwkę, ten jabłko. Pracowałem, jako młody człowiek w sklepie i wiem jakie straty były z tego powodu. Po drugie, jak czytałem na innym portalu (finanse.wp) to nasz bohater "odruchowo" zjadł cukierka, a potem na dodatek papierek rzucił między kartony (czyli nie dość, że zjadł, to jeszcze naśmiecił), a po złapaniu zaprzeczał tym faktom. Na dodatek "nie pamięta" czy policja zaproponowała mu mandat, czy nie.
Ten tydzień mnie zniszczył okrutnie, ale jako że ostatnia sobota była taka dobra, trzeba chyba spróbować.
Pod analizę: Karpat Jihlava Djurgardens Nutki z St Luis
Poanalizowałem na swój sposób (a hokejowej wiedzy zero). Karpat mi się podoba, ale kurs u mnie lipa. Może na lajf na gole w tercjach gdyby przegrywali. I odstrasza mnie seria porażek Leksand.