|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jest super jaguś, daj spokój, bo widzę że przestajesz panować nad sobą.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Udajesz? No może masz rację. Każdy ma swoje tajemnice.
Natomiast Jaguś, ty już zostałeś zweryfikowany i ja już nic nie muszę weryfikować. Z Moniką mogę pogadać, ale niekoniecznie o tobie. Rozumiesz? Watpię
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Natomiast Jaguś, ty już zostałeś zweryfikowany i ja już nic nie muszę weryfikować. Z Moniką mogę pogadać, ale niekoniecznie o tobie. Rozumiesz? Watpię to dawaj szybko pogadamy czekam obsrańcu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Natomiast Jaguś, ty już zostałeś zweryfikowany i ja już nic nie muszę weryfikować. Z Moniką mogę pogadać, ale niekoniecznie o tobie. Rozumiesz? Watpię to dawaj szybko pogadamy czekam obsrańcu Ty musisz mieć jakiś fekalny problem Jaga skoro wciąż tylko o sraniu piszesz ... Zresztą "oglądanie" meczu w kiblu na kolanach z laptopem tylko to potwierdza ... A z Moniką pogadam kiedy ja zdecyduję lub raczej kiedy my oboje z Moniką zdecydujemy ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jurek ( w białostockiej gwarze oznacza chłopa upośledzonego psychicznie )  czemu nie chcesz się ustawić ? kupa idzie ? czy brak jaj ? pogadamy o Monice
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Laser to chyba lubi te wszystkie przepychanki zamiast cycki wrzucać sensejowe.
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Weryfikacja!! Może powołamy komisje weryfikacyjną, której zadaniem będzie..weryfikacja !! Do mnie też przyjadą
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na dodatek Jaguś musisz przestać brać to gówno, które bierzesz, bo majaczysz o jakimś Jurku, a ja żadnego Jurka nie znam, choć jeszcze raz powtarzam, Jurek to dość sympatyczne imię. Gwary białostockiej nie znam i tutaj się nie wypowiadam. A na pozostałe twoje pytania odpowiedzi znajdziesz w moich postach powyżej. Przyznaję, że zmęczyła mnie "rozmowa" z tobą na tym twoim kloacznym poziomie  , ale gdybyś jeszcze czegoś potrzebował, to śmiało pisz, pomogę ci w miarę możliwości ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Weryfikacja!! Może powołamy komisje weryfikacyjną, której zadaniem będzie..weryfikacja !! Do mnie też przyjadą A właśnie... To nie Twój charakter pisma na tej kartce?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na dodatek Jaguś musisz przestać brać to gówno, które bierzesz, bo majaczysz o jakimś Jurku, a ja żadnego Jurka nie znam, choć jeszcze raz powtarzam, Jurek to dość sympatyczne imię. Gwary białostockiej nie znam i tutaj się nie wypowiadam. A na pozostałe twoje pytania odpowiedzi znajdziesz w moich postach powyżej. Przyznaję, że zmęczyła mnie "rozmowa" z tobą na tym twoim kloacznym poziomie  , ale gdybyś jeszcze czegoś potrzebował, to śmiało pisz, pomogę ci w miarę możliwości ... od stycznia zostaje zniesiona wiza mam nadzieję że przylecisz do Polski i będziesz miałmjaja żeby się przypucować na spotkani chętnie cię przywitam na okęciu jaką kurwą trzeba być żeby mieszać w to Bogu ducha winną kobietę ? Jesteś obsrańcem i smuda ci w odbyt
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bardzo chętnie cię przywitam
|
|
|
|
|
|
|
Aker przyjacielu czy ty widzisz co tu się odjaniepawla? Co na jutro?
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Jager...luzu więcej..luzu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chciałem nieśmiało zauważyć, że wizy do USA będą zniesione, nie do Polski 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Weryfikacja!! Może powołamy komisje weryfikacyjną, której zadaniem będzie..weryfikacja !! Do mnie też przyjadą A właśnie... To nie Twój charakter pisma na tej kartce? ![[Linked Image from img14.dmty.pl]](https://img14.dmty.pl//uploads/201612/1480800277_fniav9_600.jpg) Tak 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
od stycznia zostaje zniesiona wiza mam nadzieję że przylecisz do Polski Jaguś ty mój "ynteligencie", ten ruch bezwizowy to raczej dla ciebie, a nie dla mnie bystrzaku, bo jeśli choć trochę ogarniasz (w co wątpię) to ja już wizy nie potrzebuję, ponieważ ja już tutaj jestem  jaką kurwą trzeba być żeby mieszać w to Bogu ducha winną kobietę ? No i znowu piszesz sam do siebie bystrzaku, bo jeśli mnie pamięć nie myli (a w tym przypadku nie myli) to ty pierwszy zamieszałeś w to Bogu ducha winnego Jurka No i te Twoje teksty o sraniu i odbycie ...  Powiem Monice, żeby poszukała ci jakiegoś psychologa lub raczej proktologa 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Chciałem nieśmiało zauważyć, że wizy do USA będą zniesione, nie do Polski  uspokój się..kudwaa
|
|
|
|
|
|
|
Jaga miał na myśli, że z laserem może się zakumplują i wtedy razem polecą do Czikago zobaczyć jak mieszka laser. I już odpada problem wizy.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|