|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
Dobra dobra Ty sobie rano zagrasz 15 typow 4 ligi Sri Lanki w hokeju na trawie, a ja muszę pracować w niedzielę. Taka to sprawiedliwość
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Dobry wieczór  Ledwo wstałem, a tu dwa hity i tak czytam i nie wiem czy over 1,5 w Zabrzu i over 2,5 u Angola to dobry pomysł?  @4 prawie mi wyświetla 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kto wymyślił, żeby w niedzielę wieczór dać w naszej lidze taki chujowy mecz? Pewnie taki sam geniusz jak u nas ten od konkursu z ekogroszkiem
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
Sensei apeluję po raz kolejny - powstrzymaj się 5 sekund z pisaniem o golu,zobacz czy nie ma varu
Tak będzie zdrowiej dla wszystkich
|
|
|
|
|
|
|
Kto wymyślił, żeby w niedzielę wieczór dać w naszej lidze taki chujowy mecz? Pewnie taki sam geniusz jak u nas ten od konkursu z ekogroszkiem serio? oglądasz łks, a nie mu z poolem?
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Kto wymyślił, żeby w niedzielę wieczór dać w naszej lidze taki chujowy mecz? Pewnie taki sam geniusz jak u nas ten od konkursu z ekogroszkiem serio? oglądasz łks, a nie mu z poolem? nie różnia się niczym te mecze oba mongolia-zair
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kto wymyślił, żeby w niedzielę wieczór dać w naszej lidze taki chujowy mecz? Pewnie taki sam geniusz jak u nas ten od konkursu z ekogroszkiem serio? oglądasz łks, a nie mu z poolem? nie różnia się niczym te mecze oba mongolia-zair Jest jeszcze Parma- Genoa P.S. potężne rezerwy Lecha przegrały 1-0
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobry wieczór  Ledwo wstałem, a tu dwa hity i tak czytam i nie wiem czy over 1,5 w Zabrzu i over 2,5 u Angola to dobry pomysł?  @4 prawie mi wyświetla  Jak to 'ledwo wstałem" ? Też śledziłeś nocne Polaków rozmowy na forum ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sensei apeluję po raz kolejny - powstrzymaj się 5 sekund z pisaniem o golu,zobacz czy nie ma varu
Tak będzie zdrowiej dla wszystkich spoko mafia
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
|
|
|
|
|
Dobry wieczór  Ledwo wstałem, a tu dwa hity i tak czytam i nie wiem czy over 1,5 w Zabrzu i over 2,5 u Angola to dobry pomysł?  @4 prawie mi wyświetla  Jak to 'ledwo wstałem" ? Też śledziłeś nocne Polaków rozmowy na forum ? Nie, a coś mnie ominęło? W zeszłym tygodniu miałem lot w inną strefę czasową, 24h na miejscu i powrót się rozregulowałem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kiedyś musieli wygrać 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
kloop zmieniaj firminho bo i tak go nie ma na boisku
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Dobry wieczór  Ledwo wstałem, a tu dwa hity i tak czytam i nie wiem czy over 1,5 w Zabrzu i over 2,5 u Angola to dobry pomysł?  @4 prawie mi wyświetla  Jak to 'ledwo wstałem" ? Też śledziłeś nocne Polaków rozmowy na forum ? Nie, a coś mnie ominęło? W zeszłym tygodniu miałem lot w inną strefę czasową, 24h na miejscu i powrót się rozregulowałem  Zamieszki i szamotanina 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To jutro pół świata będzie grało Djurgarden. Problem może być z tego faktu taki, że właściwie im remis też pasuje. W ostatnich dwóch kolejkach mają Orebro i jadą do Norrków, a lejce cały czas mogą trzymać w rękach. Malmo ma jeszcze AIK i jedzie do Orebro. AIK w ostatniej jedzie do broniącego się Sundvall. I Hammarby jedzie do Ostersund i ma Hacken. Wniosek jest taki, że Djurgarden jutro musi jedynie nie przegrać, aby zostać mistrzem. Bo zakładam, ponieważ coś trzeba zakładać, że w tych dwóch ostatnich wygrają sportowo, lub kupią.  Trochę długa rozprawa, ale dzisiaj było dzisiaj, a jutro to jest przyszłość, o której trzeba myśleć. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobry wieczór  Ledwo wstałem, a tu dwa hity i tak czytam i nie wiem czy over 1,5 w Zabrzu i over 2,5 u Angola to dobry pomysł?  @4 prawie mi wyświetla  Jak to 'ledwo wstałem" ? Też śledziłeś nocne Polaków rozmowy na forum ? Nie, a coś mnie ominęło? W zeszłym tygodniu miałem lot w inną strefę czasową, 24h na miejscu i powrót się rozregulowałem  Myślałem, że może Ty wiesz kim jest Monika, bo się głowimy od rana
|
|
|
|
|
|
|
Dobry wieczór  Ledwo wstałem, a tu dwa hity i tak czytam i nie wiem czy over 1,5 w Zabrzu i over 2,5 u Angola to dobry pomysł?  @4 prawie mi wyświetla  Jak to 'ledwo wstałem" ? Też śledziłeś nocne Polaków rozmowy na forum ? Nie, a coś mnie ominęło? W zeszłym tygodniu miałem lot w inną strefę czasową, 24h na miejscu i powrót się rozregulowałem  Zamieszki i szamotanina  Widać wyniki nie były zadowalające inwestorów  Moniki też nie znam
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
Biczu chyba za tydzień liderem typera zostanie
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Biczu chyba za tydzień liderem typera zostanie zależy czy łydeczka będzie typowac na drinie
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
Biczu chyba za tydzień liderem typera zostanie Ja do przyszlego typera ekstraklasy swoja kobiete zaangazuje, 1.20 ze osiagnie lepszy wynik
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|