|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
akagi alfa kera i betowiec dziś w nocy ![[Linked Image from lolx.pl]](https://lolx.pl/foto/obrazek/2955.jpg) Beto to by kupił piwo jakby drugie gratis dawali albo chociaż długopis
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Romanczuk lista
dramat tego gracza twój dramat  furman to jest frajerska kurwa wyzywał jego rodzinę taras dobrze zrobił +100 do szacuna zero tolerancji dla szmaciarzy
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
Jako kibic L powinienem skakać z radości po czymś takim. Ale jednak smutno się patrzylo na Wisłę.
TEO masz podobnie? Nie. Zdaje sobie sprawę że słabości Wisły. Natomiast patrzę na swoją drużynę. I jest kilka powodów do radości. 1) Że przez 3-0 był głód dalszych bramek a nie bunkrowanie. 2) Bramki Kante Novikovasa Wszołka. 3) Młody Karbownik grał jak profesor 4) Zero z tyłu Podsumowując są powody do optymizmu. A tu pelna zgoda. Dla mnie Karbownik w ogole plus sezonu. A Wszolek to mega wzmocnienie to wiadomo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Romanczuk lista
dramat tego gracza twój dramat  furman to jest frajerska kurwa wyzywał jego rodzinę taras dobrze zrobił +100 do szacuna zero tolerancji dla szmaciarzy też tak uważam, za wjazdy na rodzine dożywotni chuj w dupe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a Probierz kontra Sobol to nikomu już nie przeszkadza, że ręki sobie nie chcą podać?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Romanczuk lista
dramat tego gracza twój dramat  furman to jest frajerska kurwa wyzywał jego rodzinę taras dobrze zrobił +100 do szacuna zero tolerancji dla szmaciarzy Jaga, ale było obustronne oświadczenie że sprawa wyjasniona. To po co te szopki.
|
|
|
|
|
|
|
Baba Zmarzlika to musi mieć radochę w łożu ja bym nie ogarnęła  radość jej długo nie trwa Ciekawe jak kolo miał głos przed mutacją ale na prawdę bym nie ogarnęła 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Romanczuk lista
dramat tego gracza twój dramat  furman to jest frajerska kurwa wyzywał jego rodzinę taras dobrze zrobił +100 do szacuna zero tolerancji dla szmaciarzy Jaga, ale było obustronne oświadczenie że sprawa wyjasniona. To po co te szopki. jakie szopki ? musieli napisać oświadczenie bo była by kara z extraklasy dla obu finansowa i meczowa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I tak Cię nie przekonam, ale zgadzam sie z Pacyfkiem
|
|
|
|
|
|
|
i nie wiemy czy Forty trafil czy nie Ale z 5 promilami to juz przesadzilście.Max 2,no 2.5powiedzmy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I tak Cię nie przekonam, ale zgadzam sie z Pacyfkiem vega tak szczerze z ręką na sercu podałbyś chłopowi rękę który bezpodstawnie i nie znając twojej rodziny i jej historii wyzwał by ich bezczelnie wulgarnymi epitetami ? i po jakimś czasie podaje ci rękę jakby nigdy nic się nie stało ciekawe jakbyś ty się zachował ? słucham
|
|
|
|
|
|
|
I tak Cię nie przekonam, ale zgadzam sie z Pacyfkiem vega tak szczerze z ręką na sercu podałbyś chłopowi rękę który bezpodstawnie i nie znając twojej rodziny i jej historii wyzwał by ich bezczelnie wulgarnymi epitetami ? i po jakimś czasie podaje ci rękę jakby nigdy nic się nie stało ciekawe jakbyś ty się zachował ? słucham A kiedy go wyzywał jak podczas meczu to niech się goni jak po to też bym nie podała 
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
i nie wiemy czy Forty trafil czy nie Ale z 5 promilami to juz przesadzilście.Max 2,no 2.5powiedzmy. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
brawo holendarka +10 dla ciebie są jeszcze kobiety z jajami  nie mylić z Grodzką
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Mam taką myśl...
Leicester wygrywa 9-0 Legia wygrywa 7-0 Atalanta 7-1
to może w Laliga też by jakiś wysoki wynik zrobić ?
Osasuna - Valencia over 5,5
bo coś tu nie strzelają....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem co mu powiedział.
Moje spojrzenie jest takie.
Przez Ukraińców moja rodzina przeżyła gehennę w czasie wojny, słyszałeś o SS galizien ?
Druga sprawa, moje dzoecko przez podstawówkę było ciche i spokojne i nagle od września skargi na niego. I co się okazało raz coś powiedział koleżance z Ukrainy w szkole. Wcześniej ona i jej koledzy prawie go skatowali, nie chciał się do niczego przyznać. Długa historia. W
Więc żadnej ukraińskiej kurwie nigdy w słowo nie uwierzę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
|
|
Przez Ukraińców moja rodzina przeżyła gehennę w czasie wojny, słyszałeś o SS galizien ?
Druga sprawa, moje dzoecko przez podstawówkę było ciche i spokojne i nagle od września skargi na niego. I co się okazało raz coś powiedział koleżance z Ukrainy w szkole. Wcześniej ona i jej koledzy prawie go skatowali, nie chciał się do niczego przyznać. Długa historia. W
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
a sa jakieś nagrania z tego
czy tak sobie Romanczuk powiedział
jak Sensei co myśli że Latająca jest nim zainteresowana ?
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|