|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Piszecie z niema problemów z unibet. Ja mam i to ogromne. Najpierw weryfikowali konto, teraz weryfikują wypłatę tydzień czasu i kombinuja że hej. Dokumentów do wysłania mnóstwo. Zarzucaja mi że jestem osobą trzecią chociaż konto ma dwóch właścicieli. Same problemy, więc proszę się zastanowić bo pisanie ogólnie nijak ma się do rzeczywistości. Jednych traktują tak a innych inaczej jak to konto ma dwoch wlascicieli? chodzi o konto w banku
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
zarzucaja ci ze jestes Krzysiek (probujesz wyplacic kase na swoje konto) syn Andrzeja i Danuty. Konto w ónibecie masz na Andrzeja a wplacales kase karta kredytowa zarejestrowana na Danute???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zarzucaja ci ze jestes Krzysiek (probujesz wyplacic kase na swoje konto) syn Andrzeja i Danuty. Konto w ónibecie masz na Andrzeja a wplacales kase karta kredytowa zarejestrowana na Danute??? Nie do końca zarzucają a raczej zarzucali, że wpłaciłem pieniądze z konta żony a nie mojego, a ja jestem współwłaścicielem razem z żoną i tyle bez syna Andrzeja i Danuty  Musiałem im to udowodnić. Trwało to 1,5 tygodnia ale się udało. Kasa w transferze i czekam. Pozdrowienia z wakacji w Karwii wszystkim grającym, mnóstwa wygranych. Ja już swoje w tym roku wygrałem
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
witam Panowie Czy byłby ktoś w stanie pomóc z weryfikacją u tego buka? Kolega ma problem ,zaczął wygrywać stawiał wysokie stawki i zaczęły sie problemy. Konto nie zweryfikowane dalej nie może wypłacić nic.Pomoże ktoś napisze co robić? albo pod postem albo priv.Miał ktoś do czynienia z podobnym problemem.Najpierw miało być do 5 dni zweryfikowane, a dalej wisi. Przedłużają celowo? Help
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Unibet.pl? Jesli tak to czekaj, oni jak juz sie doczepia do weryfikacji to trwa dlugo, ale z czasem zweryfikuja Raczej nie ma sie kolega co obawiac
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
witam Panowie Czy byłby ktoś w stanie pomóc z weryfikacją u tego buka? Kolega ma problem ,zaczął wygrywać stawiał wysokie stawki i zaczęły sie problemy. Konto nie zweryfikowane dalej nie może wypłacić nic.Pomoże ktoś napisze co robić? albo pod postem albo priv.Miał ktoś do czynienia z podobnym problemem.Najpierw miało być do 5 dni zweryfikowane, a dalej wisi. Przedłużają celowo? Help Ja z Unibet nie pomoge bo nie lubimy sie od dawna,ale nie napisałes wlasciwie totalnie nic. Z jakim dokumentem jest problem ? Najlepiej do nich po prostu zadzwonic. Kwota na pewno nie jest problemem
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Problem z adresem i jakimś potwierdzeniem rachunku wyciągiem z banku. na koncie unibeta jest inny adres zamieszkania niż obecny.i kolega nie ma żadnego rachunku na siebie a wyciąg z banku chyba nie przejdzie bo konto jest od dawna zamknięte.dzieki za rady jak to obejść.ile to może trwać?
|
|
|
Link skopiowany do schowka