dobry dzień Teo Forty dubel morderca Jarzinio Rola moze AJ jak nie pęknie cardio i sombrero go nie złamie jak utrzyma dystans i dobrze będzie bil po dolach to przy tej wadze i sile AJ meksykaniec padnie ale....bez ring girls na pustyni uj to wie dobra noc szkoda ze ksw równo z boksem Rola ogarnie przed czasem gwiazdę polsatu no i chyba warto cos pograc na Askrama jesli nie trawi to do parteru w 1 rundzie to Scott go rozbije
A Joshuy to ja taki pewny nie jestem. Szczęka coraz słabsza chyba. Jak go Ruiz trafi porządnie może być po zawodach. Nim dłużej będzie trwała walka tym lepiej dla AJ
Rozenturk walczy z Alisterem w głównej walce na UFC - no ja nie nie wiem z tym Parnassem taki lichy kurs a ten Czech to podobno niezły zapaśnik Musajewa tez pograłem z polskich podatkowych niezle kursy ma etoto
Rozenturk walczy z Alisterem w głównej walce na UFC - no ja nie nie wiem z tym Parnassem taki lichy kurs a ten Czech to podobno niezły zapaśnik Musajewa tez pograłem z polskich podatkowych niezle kursy ma etoto
Zapasy. Najpierw trzeba tą śliską żmije Parnasse sprowadzić a to nie takie łatwe.
Reem szczeka juz mocno szklana obaj świetni kick-bokserzy walka na 5 rund ale to powinno sie szybko skończyć . Jarzinio ma pierdolniecie w łapie ja trafi to...pozamiata jedna szansa Alistera to parter ale to musi sie zbliżyć podejść wiadomo żadna pewka ale kursy bardzo fajn- tutaj ludzie idą za nazwiskiem i kursy sa do gry starczy popatrzeć to z kim i jak ostatnio walczył
ps taka mała ciekawostka na wczoraj wieczór kursy u ruska(Janikowski po 1,65) na walkę olimpijczyków Janikowski u nas raczej 50/50 z lekka przewaga Kołeckiego u nas mozna Janika lapac po 2,00