Jakaś menda dziennikarska robi loda fakenowi że on dalej taki pożądany i przebiera w ofertach niektóre odrzucając To jest chore jeszcze jakich kwot on rząda
A w obecnej chwili nawet Kuźnia Jawor by go nie chciała nawet jakby przyszedł za darmo trenować Pacyf potwierdzi bo by musieli obrusy pracować i jeść borowiki ze sheratona jak naczelnik Mietek
"w przypadku rozegrania wszystkich meczów między tymi Klubami (mecz i rewanż) kolejno punkty 5.2.1 a), b), c), d), e), f), g) niniejszego regulaminu,"
Pogoń jest liderem
Jak już Sobie zadałeś trud i sprawdziłeś u źródła, bo ja tylko oparłem się o stronę bukmachera, to się przyznaję do błędu, bo nie mam z tym problemu. Twoja racja, co wcale nie zmienia faktu, że liczy się tylko tabela po 37 kolejce.
"w przypadku rozegrania wszystkich meczów między tymi Klubami (mecz i rewanż) kolejno punkty 5.2.1 a), b), c), d), e), f), g) niniejszego regulaminu,"
Pogoń jest liderem
Jak już Sobie zadałeś trud i sprawdziłeś u źródła, bo ja tylko oparłem się o stronę bukmachera, to się przyznaję do błędu, bo nie mam z tym problemu. Twoja racja, co wcale nie zmienia faktu, że liczy się tylko tabela po 37 kolejce.
Oczywiście, że po 37 najwazniejsze. Co do tej tabeli to mało komu chce się sprawdzić vide l+ekstra wczoraj
za przygotowanie do mistrzostw świata i tam co wyprawiał to jedyne miejsce dla tego pana to Bieszczady ,może Ustrzyki do latania po piwo dla Gienka Siczki
Na razie wpłynęło ponad 20 ofert Po Probierzu też były spekulacje ze może ten a może tamten i co się okazało ? Nikt nie trafił więc te pierdolamento o kant dupy rozbić Kura potwierdzi
za przygotowanie do mistrzostw świata i tam co wyprawiał to jedyne miejsce dla tego pana to Bieszczady ,może Ustrzyki do latania po piwo dla Gienka Siczki