Przepraszm, czy to miejsce obok jest wolne? Mam popcorn
a siadaj, miejsce wolne
dziękuję, proszę częstuj się, bez soli wziąłem A podgląd do tej Indonezji mamy? jednym okiem na akcję forumową, drugim na meczyk bym pokukał bo się z 1-0 1-1 zrobiło
główny "poszkodowany" w tej aferze sobie to z Betowcem wyjaśnił Nie chcecie czytać jego postów dajcie ignora a nie jak Laser obrońca uciśnionych pisze monologi jaki to on zrobił błąd i jaki to Pacyfek jest zły Nie będziesz mówił nikomu jak ma żyć , naucz się tego człowieku wszechwiedzący
Laser ma jaja a poleca komuś robić laskę Bardzo ciekawe Pierdole jego opinie o innych A sprawa tyczyla sie Beta i Pacyfka . I to oni powinni sie wypowiadać
z tego co czytałem to Tobie poleca zrobić komuś laskę a w tym jaja mu nie przeszkadzają
ciekawy czy byłby taki odważny powiedzieć to komuś w twarz ? ja się do jego poziomu nie zniżę i nie powiem co ma robić na budowie z abzestem
ze mną się już chciał kiedyś umówić na ustawkę w USA tylko spękałem
Po tym co napisał jest dla mnie zwykłem prostakiem z pociągami homoseksualnymi , i do tego połyka
Różnica między Tobą a laserem jest taka, że on bluzga używając przy tym konkretnych argumentów, a Ty używasz jedynie inwektyw.
A jeśli chodzi o orientację Twoją, beto czy lasera, to na razie widziałem, że to Ty robiłeś loda wydepilowanemu a nie laser, ale jeśli pomyliłem posty to przepraszam bardzo