Leighton Baines już kiedyś mnie okradł jak grali z CFC teraz zrobił to samo jak grali z Lisami trzeba powoli zdawać sprzęt pozdrawiam glazurnika na banicji
Nowa mini wędzarnia mobilna, odpalona i przetestowana...zdrówko pozdrawiam wszystkich, którzy znają znaczenie słowa honor... czytał Jacek Wszoła
Oby wędzarnia się sprawdziła!
Bet, [b]honor, rozliczenie*
*dozwolone są ewentualne negocjacje co do rozliczeń ustalonych na forum w zakresie terminu, rat itp. Niedozwolone są jednak zdawkowe obietnice planowania rozliczenia i jako takie będą z urzędu uznawane jako nieistniejące. Honor jest rzeczą cenioną na forum przez większość i nie może istnieć żadne wytłumaczenie dla popełnianego czynu kwalifikującego się pod "niehonorowe" postępowanie, w tym niewyjaśnienie sprawy, jak i nieprzeproszenie kworum.
Nowa mini wędzarnia mobilna, odpalona i przetestowana...zdrówko pozdrawiam wszystkich, którzy znają znaczenie słowa honor... czytał Jacek Wszoła
Oby wędzarnia się sprawdziła!
Bet, [b]honor, rozliczenie*
*dozwolone są ewentualne negocjacje co do rozliczeń ustalonych na forum w zakresie terminu, rat itp. Niedozwolone są jednak zdawkowe obietnice planowania rozliczenia i jako takie będą z urzędu uznawane jako nieistniejące. Honor jest rzeczą cenioną na forum przez większość i nie może istnieć żadne wytłumaczenie dla popełnianego czynu kwalifikującego się pod "niehonorowe" postępowanie, w tym niewyjaśnienie sprawy, jak i nieprzeproszenie kworum.
@burbon dzięki, ale tutaj wszyscy wiemy o co chodzi w tym temacie
jako, że mamy do czynienia z (w jakimś stopniu) z dyplomatą, to spróbujmy dyplomatycznie
PS: dzięki za młody hehe
Dyplomata ma wyjebane na wszystko i dobrze mu z samym sobą. Ma kilku kumpli na forum, którzy mu przypucują od czasu do czasu i generalnie wszystko jest okej juesej.
Bień: Zwalniam pana, panie Radku. Chociaż między nami mówiąc, wiem, że prowadzi pan zaciąg do armii serbskiej, ale... mam nadzieję, że prokuratura nie umorzy śledztwa przeciwko panu i za następnym razem pogwarzymy sobie dłużej niż 48 godzin... No i co? Nic pan nie powie? Wolf: W Stanach mówiłem pierdol się sam, ale zdaje się pan to robi co dzień, więc... Bień: No nie w te lata. Ale potrafię se jeszcze poradzić z takim gnojem jak ty. Wolf: A czy pan je, czy roztrząsa?
Leighton Baines już kiedyś mnie okradł jak grali z CFC teraz zrobił to samo jak grali z Lisami trzeba powoli zdawać sprzęt pozdrawiam glazurnika na banicji