Witam. Panowie pytanie z innej beczki bo tu dużo ludzi mających pojęcie o kinie. Potrzebuje podpowiedzi skąd wziąć/ściągnąć film Ultra o kibicach Romy. Pomóżcie. Pozdrawiam!
Nie moja sprawa Kura, ale ten Bułgar ostatnio osiągnięcia to miał mizerne. Po reprezentacji, z Dinamem Zagrzeb przegrał mistrzostwo po 11 tytułach z rzędu tego zespołu. W Omonii pracował 3 miesiące, u Arabów wprawdzie 7, ale ze średnia 1,00 pkt. w 21 meczach.
Ale zobaczycie i ocenicie jak sobie poradzi u Was.
akagi nie oszukujmy się, nikt w miarę poważny nie wybierze naszej ligi, ja też bym wolał kogoś kto odnosił większe sukcesy, ale jak zaczęły na naszym forum pojawiać się nazwiska Urbana lub Rumaka w ew. propozycjach to miałem nadzieję, żeby to nie był nikt z naszej polskiej karuzeli bo tu już nie było kogo wybrać
To racja Kura. Ktoś z nowym spojrzeniem, nieskalanym polską szkołą trenerską może coś osiągnąć. Byle te nasze asy piłkarskie nie chciały go zwolnić wynikami, jak im przykręci mocno śrubę.
Witam. Panowie pytanie z innej beczki bo tu dużo ludzi mających pojęcie o kinie. Potrzebuje podpowiedzi skąd wziąć/ściągnąć film Ultra o kibicach Romy. Pomóżcie. Pozdrawiam!
Witam.
Niestety niema w internecie filmu w języku polskim.
tutaj jest film w języku włoskim
jeżeli chciałby Pan ściągnąć proszę wejść w ten odnośnik:
To racja Kura. Ktoś z nowym spojrzeniem, nieskalanym polską szkołą trenerską może coś osiągnąć. Byle te nasze asy piłkarskie nie chciały go zwolnić wynikami, jak im przykręci mocno śrubę.
myślę, że chyba piłkarze przegięli ostro stąd taki wybór Kuleszy
i brak sukcesów poza PL nie musi się równać brakiem sukcesów u nas
mam wrażenie, że nawet odwrotnie to bardziej może zadziałać, w naszej lidze zwykle odpalają jakieś odpady z problemami i pasmem porażek, to się tyczy i piłkarzy i trenerów
mi to się podoba, tak samo fajny ruch jak zatrudnienie Mamrota parę lat temu
nawet jak nie wypali to nie można będzie mówić "a nie mówiłem"