Mam operację pod koniec stycznia, pierwszą z kilku. Może być różnie. Na razie nie śpię po nocach i myślę. Wczoraj np obejrzałem Watahe odc.6 i mecz Boston-Philadephia, ale bez Iversona to już nie to samo
Spoko, "załatwię" i będzie ok
Zgrzewka Żubra będzie
Udało mi się dotrzeć do jednego z trzech lekarzy , których dostałem na karteczce przy wypisie, może chłop coś umie
U niemca sniadanie to tez tosty plus jakas szynka, plus ser , jogurt, i owoce. Natomiast co do obiadu przychodzila pani z laptopem i sie pytala co sobie zyczymy. Zawsze bylo ok 3 opcji. Ale mysle ze glownie dlatego jest to zrobione ze ten kraj sporo islamistow zamieszkuje i nie moga oni jesc miesa swinskiego. A lozka tak wygodne ze w domu na meczyki by sie przydalo. Wysokosc polozenia glowy i nog sterowana pilotem
Dzieki Vinc. Tez mialem wzdluz szyj ciecie. Spora blizna zostala, ale mozna opowiadac dziewczyna ze podczas pobytu na misij w Afganistanie zrobione. Kobiety lubia takie historie. A tak na powaznie osobiscie mocno zaczalem doceniac lekarzy . Trzymaj sie tam
Ja mam listę teraz tych, ktorych z czystym sercem mogę polecić a po drugiej stronie czarna lista, fachowcy z podtekstem, zamawiający na leczenie nowoczesne, niekonwencjonalne, które nic nie daje, ale to kwestia etyki i temat nie na to forum
U niemca sniadanie to tez tosty plus jakas szynka, plus ser , jogurt, i owoce. Natomiast co do obiadu przychodzila pani z laptopem i sie pytala co sobie zyczymy. Zawsze bylo ok 3 opcji. Ale mysle ze glownie dlatego jest to zrobione ze ten kraj sporo islamistow zamieszkuje i nie moga oni jesc miesa swinskiego. A lozka tak wygodne ze w domu na meczyki by sie przydalo. Wysokosc polozenia glowy i nog sterowana pilotem
W łóżkach im dorównujemy Jakością lekarzy myślę, że też
Gator na początku jest kwarantanna, pokażesz że jesteś zdrowy na umyśle to pierwszy będę wnioskował o zniesienie ci limitów. Nowy jesteś to pewnie nie wiesz, ale mieliśmy kiedyś tu takiego jednego psychola, nawet film o nim nakręcili. Dlatego teraz nowi muszą cierpieć, niestety. A jak jesteś niecierpliwy i nie chcesz czekać to nikt cię tu siłą trzymać nie będzie.
Gator na początku jest kwarantanna, pokażesz że jesteś zdrowy na umyśle to pierwszy będę wnioskował o zniesienie ci limitów. Nowy jesteś to pewnie nie wiesz, ale mieliśmy kiedyś tu takiego jednego psychola, nawet film o nim nakręcili. Dlatego teraz nowi muszą cierpieć, niestety. A jak jesteś niecierpliwy i nie chcesz czekać to nikt cię tu siłą trzymać nie będzie.
W sumie Gator niech sie cieszy, ze ktos mu odpisuje, bo mi nikt nie odpisywal na moje wypociny