Troche to niedopowiedziane ale na logike ciezko by mi bylo wytlumaczyc jaki cel mieliby w tym zeby na widok ogolny w punktach to wrzucac, i dlatego tak zalozylem
myślę, że kolega pacyfek mógłby dopatrzeć się tutaj odpowiedzi w postawionej dzisiejszego dnia tezie kiedy to domniemywał ukończenie studiów przez użytkowników forum
szczególnie warte uwagi są kadry z następujących przedziałów czasowych: 0:36, 0:46, 1:01 lecz aby wiedzieć o co chodzi warto obejrzeć całość
Troche to niedopowiedziane ale na logike ciezko by mi bylo wytlumaczyc jaki cel mieliby w tym zeby na widok ogolny w punktach to wrzucac, i dlatego tak zalozylem
Dalszy ciąg
same konkrety pani adwokat ładna tyle mogę powiedzieć, trochę do tej Bojarowej podobna
Gdyby Pan Tadeusz Sznuk w teleturnieju 1z10 zadałby mi pytanie jaki kraj jako ostatni mógł wymyśleć hamulce, bez wątpienia wybrałbym Rosję. Gdyby zapytał dlaczego pokazałbym poniższy filmik.
Mam nadzieję, że nie wyłączyłby mi za tą odpowiedź żaróweczki uznając ją w ten sposób za błędną.
Szkoda że nikt nie oglądał meczu Moirenense - Porto. Piękna bramka na 2:4, ale bramka na 1:0 dla Moirenense tragedia. Aż dziw bierze, że drużyna grająca w Europie traci bramki w taki sposób.