Trener wyjazd, oglądam od 2 seta i ta Medrzyk taka lipa dziś a on ją trzyma i trzyma, Smazek też w najważniejszych momentach jak na lidera przystało dupa, dziękuję dobranoc. Niemki jutro na spokojnie win.Kurs około 1,4 będzie.
każdy sie chuja zna, ci co sie znaja udają że sie wycofali z biznesu i grubo graja i filmy na youtube oglądają!
Ja pamiętam jak kumpel jako skarbnik zebrał 15000 i obstawił tyle w stsie ako 1,50 na Bayern z Abeerdenem w Pucharze UEFA 2008 rok i w papę 2-2 było zbierał kasę na wycieczkę i zmienić szkołę musiał teraz jest zagranicą lol 2008 jak to szybko zleciało od tego momentu ma pseudonim Berdin
każdy sie chuja zna, ci co sie znaja udają że sie wycofali z biznesu i grubo graja i filmy na youtube oglądają!
Ja pamiętam jak kumpel jako skarbnik zebrał 15000 i obstawił tyle w stsie ako 1,50 na Bayern z Abeerdenem w Pucharze UEFA 2008 rok i w papę 2-2 było zbierał kasę na wycieczkę i zmienić szkołę musiał teraz jest zagranicą lol 2008 jak to szybko zleciało od tego momentu ma pseudonim Berdin
on tam będzie miał problem z graniem takie coś znalazłem
Klimala idzie do rywalizacji z Edouardem (12 meczów, 8 asyst w 17 meczach) i żywą legendą Celticu Griffithsem. Oczywiście zachowując, że ten pierwszy zostanie to ciężko mu będzie o grę, a jeśli odejdzie zasępienie Francuza będzie równie trudne.