|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakie Pacyf wino polecasz do obiadu? Jako że Nie Mogę pić piwa muszę znaleźć substytut Wszyscy wiedzą co pacyfek poleca, a Ty pytasz żeby zagaić rozmowę czy jehowy?  z tym Carlo Rosso to Pacyf żartuje zawsze
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
zaczęły się kurwa, te sławne limeryki...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Akhu, czy 2 bramki w Mediolanie do ht nie wydają się aż nazbyt pewne? izibet Ten izibet robi zwroty??  a skąd, to złodzieje zwykłe
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Jakie Pacyf wino polecasz do obiadu? Jako że Nie Mogę pić piwa muszę znaleźć substytut Wszyscy wiedzą co pacyfek poleca, a Ty pytasz żeby zagaić rozmowę czy jehowy?  z tym Carlo Rosso to Pacyf żartuje zawsze Jasne 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakie Pacyf wino polecasz do obiadu? Jako że Nie Mogę pić piwa muszę znaleźć substytut Do przystawek – lekkie, białe, schłodzone wino. Jednak do przystawek zimnych, przyprawionych octem winnym, najlepiej pasuje wino czerwone lub białe musujące. Do makaronów lub innych dań serwowanych jako pierwsze ciepłe, pasują lekkie wina wytrawne. Do makaronów z mięsem i pomidorami zaleca się wino czerwone albo różowe. Do risotto lub białej pasty, przyprawionych oliwą lub masłem można podać wino białe. Do ryb podaje się, według starej zasady, wino białe. Do popularnej w Polsce ryby smażonej najlepiej pasuje schłodzone, białe wino (najlepiej kilkuletnie). Jednak możliwe są odstępstwa od tej zasady. Na przykład gęstą zupę rybną lub pikantną rybę można podać z lekkim, czerwonym winem. Do kurczaka i dań z drobiu pasuje najlepiej białe wino albo czerwone, tylko lekkie! Jednak kurczaka z rożna podawaj koniecznie z winem czerwonym. Do mięs czerwonych i dań mięsnych pasują różne wina, w zależności od gatunku mięsa. Do mięs cielęciny i innych, delikatnych dań mięsnych pasują lekkie, młode wina czerwone, a także musujące wina różowe. Do mięs smażonych powinno się podawać mocniejsze wina czerwone, w nieco niższej temperaturze. Do pieczeni zaleca się wina czerwone, wytrawne, starsze, podawane w temperaturze pokojowej. Do serów podajemy wina według tej samej zasady, co do mięs, czyli do łagodnego sera – łagodne, białe wino, ale do pikantnych gatunków może być czerwone, wytrawne. Do deserów, jako potraw serwowanych na końcu posiłku, podaje się już mocniejsze, słodkie lub półsłodkie wina białe lub czerwone albo likier. to jeszcze bym poprosił po marce z każdych wyżej wymienionych
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akhu, czy 2 bramki w Mediolanie do ht nie wydają się aż nazbyt pewne? izibet Ten izibet robi zwroty??  a skąd, to złodzieje zwykłe Żeś mi buka widmo polecił...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakie Pacyf wino polecasz do obiadu? Jako że Nie Mogę pić piwa muszę znaleźć substytut weź Kolasa kogoś innego zapytaj..pacyfek jednego zdania się nauczył po niemiecku, to co Ci może polecić... byte zwaj carlo rossi wajn, haben zi eine promocjone ?? 
|
|
|
|
|
|
|
Jakie Pacyf wino polecasz do obiadu? Jako że Nie Mogę pić piwa muszę znaleźć substytut Do przystawek – lekkie, białe, schłodzone wino. Jednak do przystawek zimnych, przyprawionych octem winnym, najlepiej pasuje wino czerwone lub białe musujące. Do makaronów lub innych dań serwowanych jako pierwsze ciepłe, pasują lekkie wina wytrawne. Do makaronów z mięsem i pomidorami zaleca się wino czerwone albo różowe. Do risotto lub białej pasty, przyprawionych oliwą lub masłem można podać wino białe. Do ryb podaje się, według starej zasady, wino białe. Do popularnej w Polsce ryby smażonej najlepiej pasuje schłodzone, białe wino (najlepiej kilkuletnie). Jednak możliwe są odstępstwa od tej zasady. Na przykład gęstą zupę rybną lub pikantną rybę można podać z lekkim, czerwonym winem. Do kurczaka i dań z drobiu pasuje najlepiej białe wino albo czerwone, tylko lekkie! Jednak kurczaka z rożna podawaj koniecznie z winem czerwonym. Do mięs czerwonych i dań mięsnych pasują różne wina, w zależności od gatunku mięsa. Do mięs cielęciny i innych, delikatnych dań mięsnych pasują lekkie, młode wina czerwone, a także musujące wina różowe. Do mięs smażonych powinno się podawać mocniejsze wina czerwone, w nieco niższej temperaturze. Do pieczeni zaleca się wina czerwone, wytrawne, starsze, podawane w temperaturze pokojowej. Do serów podajemy wina według tej samej zasady, co do mięs, czyli do łagodnego sera – łagodne, białe wino, ale do pikantnych gatunków może być czerwone, wytrawne. Do deserów, jako potraw serwowanych na końcu posiłku, podaje się już mocniejsze, słodkie lub półsłodkie wina białe lub czerwone albo likier. to jeszcze bym poprosił po marce z każdych wyżej wymienionych Marki to do Pacyfka ja tylko euro albo złotówka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zaczęły się kurwa, te sławne limeryki... limeryk to chyba takie irlandzkie miasto, ale żeby ich więcej było?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale się Holenderka wystawia:)
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
z tymi telefonami to pojebana sprawa.. koncert live i kurwa - zamast oglądać - to "kręcą" filmy ..jakby nie wiedzieli, że będzie to można obejrzeć w yt setki razy, a live - tylko raz  dobry wieczór! Burbon na Kulcie podobno kręcił filmy.
|
|
|
|
|
|
|
Ale się Holenderka wystawia:) A Tobie już przeszły fochy 
|
|
|
|
|
|
|
jak już koniecznie trzeba na face'a się przypucować, że "się jest" na koncercie takim a takim, to wystarczy fota "przed".. albo "po".. co do gry?... bo nie miałem czasu dziś nic poczytać - wiadomo - wolny dzień  Ja uważam tak jak Biały, była dyskusja jakiś czas temu na inny acz podobny temat. Niech każdy robi co chce i żyje jak chce.
|
|
|
|
|
|
|
jak już koniecznie trzeba na face'a się przypucować, że "się jest" na koncercie takim a takim, to wystarczy fota "przed".. albo "po".. co do gry?... bo nie miałem czasu dziś nic poczytać - wiadomo - wolny dzień  Ja uważam tak jak Biały, była dyskusja jakiś czas temu na inny acz podobny temat. Niech każdy robi co chce i żyje jak chce. To wyjdż na ulice i rozp pół miasta bo Ci się zachciało 
|
|
|
|
|
|
|
Artur Gac @arturgac Granda w *****hotelu w Kinszasie. Tomasz Babiloński pod pretekstem wizyty policji wywołany z pokoju przez bandziorów, którzy uwiarygodnili się odznaką, a w tym czasie inna szajka weszła do pokoju. Dostali się do sejfu i buchnęli pieniądze jego i Andrzeja Wasilewskiego. Grubo 🔥🔥 https://twitter.com/arturgac/status/1222593122506547200 No kurwa nie wierzę. Rano czytałem jak Wasilewski się wypowiada, że tam mega niebezpiecznie, boją się chodzić po ulicy, jakieś grupki uzbrojone się kręcą. A teraz czytam takie coś.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
|
|
jak już koniecznie trzeba na face'a się przypucować, że "się jest" na koncercie takim a takim, to wystarczy fota "przed".. albo "po".. co do gry?... bo nie miałem czasu dziś nic poczytać - wiadomo - wolny dzień  Ja uważam tak jak Biały, była dyskusja jakiś czas temu na inny acz podobny temat. Niech każdy robi co chce i żyje jak chce. To wyjdż na ulice i rozp pół miasta bo Ci się zachciało  To co w granicach rozsądku kochaniutka. Ja robię fotki żarcia, burbon też, inny fotki błażeja czy na koncercie. Nie ma potrzeby pisać co można a czego nie (odnośnie wymienionych kategorii).
|
|
|
|
|
|
|
jak już koniecznie trzeba na face'a się przypucować, że "się jest" na koncercie takim a takim, to wystarczy fota "przed".. albo "po".. co do gry?... bo nie miałem czasu dziś nic poczytać - wiadomo - wolny dzień  Ja uważam tak jak Biały, była dyskusja jakiś czas temu na inny acz podobny temat. Niech każdy robi co chce i żyje jak chce. To wyjdż na ulice i rozp pół miasta bo Ci się zachciało  To co w granicach rozsądku kochaniutka. Ja robię fotki żarcia, burbon też, inny fotki błażeja czy na koncercie. Nie ma potrzeby pisać co można a czego nie (odnośnie wymienionych kategorii). A co to są te granice rozsądku
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|