|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Holenderka odnosisz się do tego co jest czy do Marzeny, bo się gubię A uważasz ze się dużo zmieniło w TS od czasu Marzenki  TS tak, ale kasą SSA zarządza kto inny i na bieżąco sobie dobrze radzą. Kwestie wlasciceilskie odlozyli znowu A to z tematem Cabrery się nie wiąże
|
|
|
|
|
|
|
Holenderka odnosisz się do tego co jest czy do Marzeny, bo się gubię A uważasz ze się dużo zmieniło w TS od czasu Marzenki  TS tak, ale kasą SSA zarządza kto inny i na bieżąco sobie dobrze radzą. Kwestie wlasciceilskie odlozyli znowu A to z tematem Cabrery się nie wiąże Coś muszą robić żeby nie spaść ale nikt z konkretna kasą w takie układy nie wejdzie
|
|
|
|
|
|
|
A SSA bez TS to bez sensu raczej 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
gify rób, ludzi namawiaj, porządku pilnuj, tematy rozkręcaj... co jeszcze się pytam, dwie ręce mam tylko ! kiedy mam mecze analizować, w głowy wchodzić ? i skończyło się rumakowanie, tak się oddziela mężczyzn od miękkich siuśków..
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Chcesz zarabiać na bitcoinach?
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
gify rób, ludzi namawiaj, porządku pilnuj, tematy rozkręcaj... co jeszcze się pytam, dwie ręce mam tylko ! kiedy mam mecze analizować, w głowy wchodzić ? trochę sam się podkopujesz... zobacz jak pracuje Akhu, nie pierdoli się w tańcu, po cichu jak trzeba, skasuje, zbanuje, poprawi, uporządkuje, składem z Serie A na pstryknięcie rzuci, babcię przez jezdnię przeprowadzi, kulturalnie upomni przy błędach ortograficznych, interpunkcyjnych, na złe cytowanie fecha powiadomi... Z uśmiechem, empatią, spokojem. Pełen profesjonalizm. A Ty ledwo przygodę zaczynasz, to już narzekasz. Nie wiem czy sam Condziowi nie podsuwasz złych argumentów... ale wiesz, jak to mówią, każdy toczy swój kamień czy jakoś tak 
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
|
|
|
|
|
|
|
Chcesz zarabiać na bitcoinach? Ja chcę na wszystkim zarabiać 
|
|
|
|
|
|
|
gify rób, ludzi namawiaj, porządku pilnuj, tematy rozkręcaj... co jeszcze się pytam, dwie ręce mam tylko ! kiedy mam mecze analizować, w głowy wchodzić ? trochę sam się podkopujesz... zobacz jak pracuje Akhu, nie pierdoli się w tańcu, po cichu jak trzeba, skasuje, zbanuje, poprawi, uporządkuje, składem z Serie A na pstryknięcie rzuci, babcię przez jezdnię przeprowadzi, kulturalnie upomni przy błędach ortograficznych, interpunkcyjnych, na złe cytowanie fecha powiadomi... Z uśmiechem, empatią, spokojem. Pełen profesjonalizm. A Ty ledwo przygodę zaczynasz, to już narzekasz. Nie wiem czy sam Condziowi nie podsuwasz złych argumentów... ale wiesz, jak to mówią, każdy toczy swój kamień czy jakoś tak  A wszystko to robi siedząc w kinie i filmy oglądając 
|
|
|
|
|
|
|
Chcesz zarabiać na bitcoinach? Ja chcę na wszystkim zarabiać  Ja też! To daj znać jeśli będzie się dało zarabiać.
|
|
|
|
|
|
|
gify rób, ludzi namawiaj, porządku pilnuj, tematy rozkręcaj... co jeszcze się pytam, dwie ręce mam tylko ! kiedy mam mecze analizować, w głowy wchodzić ? trochę sam się podkopujesz... zobacz jak pracuje Akhu, nie pierdoli się w tańcu, po cichu jak trzeba, skasuje, zbanuje, poprawi, uporządkuje, składem z Serie A na pstryknięcie rzuci, babcię przez jezdnię przeprowadzi, kulturalnie upomni przy błędach ortograficznych, interpunkcyjnych, na złe cytowanie fecha powiadomi... Z uśmiechem, empatią, spokojem. Pełen profesjonalizm. A Ty ledwo przygodę zaczynasz, to już narzekasz. Nie wiem czy sam Condziowi nie podsuwasz złych argumentów... ale wiesz, jak to mówią, każdy toczy swój kamień czy jakoś tak  A wszystko to robi siedząc w kinie i filmy oglądając  Oooo, zapomniałem dodać bodaj najważniejszego:)
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
gify rób, ludzi namawiaj, porządku pilnuj, tematy rozkręcaj... co jeszcze się pytam, dwie ręce mam tylko ! kiedy mam mecze analizować, w głowy wchodzić ? A może Ty się do tego nie nadajesz white? Może Cię to przerosło?
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Ja pierdolę, przecież liga kończy się w maju, a to jest wiosna. Nie no trzymajcie mnie co za banda nieudaczników!
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
 BUAHAhahaha właśnie się też zorientowałem 
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
no trudno.. pani ładna - może odwróci uwagę od tego "chochlika" 
|
|
|
|
|
|
|
 kolejny ze słomianym zapałem  paczka groszków na stół, że się dziś zniechęci 
|
|
|
|
|
|
|
 BUAHAhahaha właśnie się też zorientowałem  Kemp aż mnie brak słów 
|
|
|