|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
gdzie jest ekipa z Krakowa po wygranej
Vincenty/Haczyk/
Latająca dalej ma traume jak przytrzasnęła łechtaczkę w szparze pomiędzy jedynkami partnera
żyjcie coś Są trzy punkty, ale nie ma co popadać w hurraopttnizm, cały czas jest kiepska sytuacja. Można się pocieszać, że rywale do "walki o spadek" to Mongolie i Zairy. Kadra w końcu jest szeroka, widać że będzie dużo pożytku z Żukowa, typowy zapierdalacz i nie przeszkadza mu piłka przy nodze. Napastnik z Izraela w stylu Bitona, swoje strzeli. Niestety obrona to nadal tykające bomby, chociaż Herbert dał trochę spokoju. Są jakieś pozytywne widoki, ale jeszcze daleka droga. Czytał Marcin Daniec
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
uuu przyszedł pan maruda ja tam zaczynam liczyć ile punktów do pierwszej 8 brakuje
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Ja tam widzę w poście haczyka powiew optymizmu a nie marudzenie.
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Ja tam widzę w poście haczyka powiew optymizmu a nie marudzenie. od razu widać, kto tu jest najlepszym analitykiem, dzięki Łukasz
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
to nie dzien kandydata na moda
będzie się ciągnął za White długo/bardzo długo jak tusze do drukarki w plecaku Tronka.
|
|
|
|
|
|
|
Ja tam widzę w poście haczyka powiew optymizmu a nie marudzenie. od razu widać, kto tu jest najlepszym analitykiem, dzięki Łukasz Trzeba się wspierać w tych trudnych czasach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
powiew optymizmu to ja miałem po meczu końcówce jesieni, teraz to uważam że punkciki się będą sypać Żeby nie było że tylko narzekam, to już od następnej kolejki będą pyszne analizy ode mnie w temacie ekstraklasy! Będą statystyki, wywiady,opinie ekspertów. Wszystko czego trzeba do dobrego typu
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Obstawiam jakieś szwedzkie kryminały.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
powiew optymizmu to ja miałem po meczu końcówce jesieni, teraz to uważam że punkciki się będą sypać Żeby nie było że tylko narzekam, to już od następnej kolejki będą pyszne analizy ode mnie w temacie ekstraklasy! Będą statystyki, wywiady,opinie ekspertów. Wszystko czego trzeba do dobrego typu uuu bedzie sie działo
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Porto - Benfica x @5,10  No tak prawie weszło 
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
powiew optymizmu to ja miałem po meczu końcówce jesieni, teraz to uważam że punkciki się będą sypać Żeby nie było że tylko narzekam, to już od następnej kolejki będą pyszne analizy ode mnie w temacie ekstraklasy! Będą statystyki, wywiady,opinie ekspertów. Wszystko czego trzeba do dobrego typu uuu bedzie sie działo proszę zakupić świeże kororowe mazaki co by nie brakło !
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
pisał że zakupił 2 pozycje Szczepka Twardocha i Stanowskiego ze Stana najbardziej zadowolona żona bo stół w salonie się już nie kiwa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
powiew optymizmu to ja miałem po meczu końcówce jesieni, teraz to uważam że punkciki się będą sypać Żeby nie było że tylko narzekam, to już od następnej kolejki będą pyszne analizy ode mnie w temacie ekstraklasy! Będą statystyki, wywiady,opinie ekspertów. Wszystko czego trzeba do dobrego typu uuu bedzie sie działo proszę zakupić świeże kororowe mazaki co by nie brakło ! Nie braknie, zielony mało używany
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
pisał że zakupił 2 pozycje Szczepka Twardocha i Stanowskiego ze Stana najbardziej zadowolona żona bo stół w salonie się już nie kiwa 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
powiew optymizmu to ja miałem po meczu końcówce jesieni, teraz to uważam że punkciki się będą sypać Żeby nie było że tylko narzekam, to już od następnej kolejki będą pyszne analizy ode mnie w temacie ekstraklasy! Będą statystyki, wywiady,opinie ekspertów. Wszystko czego trzeba do dobrego typu Żebyś mógł się przypierdolić skrobnąłem kilka słów o mojej Pogoni.
|
|
|
|
|
|
|
Dziś buk zatriumfował. Ale dziś kończy się za 20 minut i z wielkimi nadziejami wchodzimy w nowy dzień, którego piękna nazwa to niedziela.
|
|
|
|
|
|
|
Twardocha to trzeba było wygooglować. Młodszy od pacyfka 4 lata. Wybitny polski publicysta i pisarz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dziś buk zatriumfował. Ale dziś kończy się za 20 minut i z wielkimi nadziejami wchodzimy w nowy dzień, którego piękna nazwa to niedziela. piekny dzień z derbowym Calcio zakończony Oscarami 
|
|
|
|
|
|
|
Dziś buk zatriumfował. Ale dziś kończy się za 20 minut i z wielkimi nadziejami wchodzimy w nowy dzień, którego piękna nazwa to niedziela. piekny dzień z derbowym Calcio zakończony Oscarami  Bayern-Lipsk must see (i tak wszyscy Legię bedo paczeć). A potem wiadomo.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|