|
|
Fundator
|
|
Fundator
Fechu, a ja mam Matynie w fantasy! Na rezerwie co prawda ale pomyślałem ze i tak Ci bedzie miło Życzę fury punktów z Huberta jednak naprawdę nie wiem jak może stawiać na niego trener mając w składzie zdrowego Rico Nunesa. Haczyk ogarnia ligę to potwierdzi, że chłop ma lewą prawie tak dobrze ułożoną jak pacyf, gdy jeszcze ten grał na kierownicy w Kuźni Jawor. czyli ten Nunes rozumiem ze lewa jak u Ilicica albo Francesco Lodiego? Do mnie trzeba innych metafor żebym dobrze zrozumiał lewa Nunesa to jak prawa Boriniego !
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
Dwight McNeill, kto musiał googlować niech się zastanowi...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fechu, a ja mam Matynie w fantasy! Na rezerwie co prawda ale pomyślałem ze i tak Ci bedzie miło Życzę fury punktów z Huberta jednak naprawdę nie wiem jak może stawiać na niego trener mając w składzie zdrowego Rico Nunesa. Haczyk ogarnia ligę to potwierdzi, że chłop ma lewą prawie tak dobrze ułożoną jak pacyf, gdy jeszcze ten grał na kierownicy w Kuźni Jawor. czyli ten Nunes rozumiem ze lewa jak u Ilicica albo Francesco Lodiego? Do mnie trzeba innych metafor żebym dobrze zrozumiał Dokładnie tak, po mojemu to ma lewą ułożoną jak Marcos Alonso albo Dwight McNeil tego pierwszego znam... Serie A
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fechu, a ja mam Matynie w fantasy! Na rezerwie co prawda ale pomyślałem ze i tak Ci bedzie miło Życzę fury punktów z Huberta jednak naprawdę nie wiem jak może stawiać na niego trener mając w składzie zdrowego Rico Nunesa. Haczyk ogarnia ligę to potwierdzi, że chłop ma lewą prawie tak dobrze ułożoną jak pacyf, gdy jeszcze ten grał na kierownicy w Kuźni Jawor. czyli ten Nunes rozumiem ze lewa jak u Ilicica albo Francesco Lodiego? Do mnie trzeba innych metafor żebym dobrze zrozumiał lewa Nunesa to jak prawa Boriniego ! legenda Milanu!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Borini I Balo
Ale to był napad
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Pod wpływem fecha pograłem 1X Płock + over 4,5 kartonika u Recy do niedzielnego rosołku Przypomina mi się Płock-Jaga. Sam przeciwko systemowi.
|
|
|
|
|
|
|
Oho, Łukasz jak analizuje analizę. I specjalnie podjudza czepiając się na szybko pisanych słówek. Analizy piszemy dokładnie a nie na szybko! To nie wyścigi!
|
|
|
|
|
|
|
Dwight McNeill, kto musiał googlować niech się zastanowi... A Francesco Lodi?
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Oho, Łukasz jak analizuje analizę. I specjalnie podjudza czepiając się na szybko pisanych słówek. Analizy piszemy dokładnie a nie na szybko! To nie wyścigi! A spierdalaj Pan, co za chamstwo kurwa na forum
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Fechu, a ja mam Matynie w fantasy! Na rezerwie co prawda ale pomyślałem ze i tak Ci bedzie miło Życzę fury punktów z Huberta jednak naprawdę nie wiem jak może stawiać na niego trener mając w składzie zdrowego Rico Nunesa. Haczyk ogarnia ligę to potwierdzi, że chłop ma lewą prawie tak dobrze ułożoną jak pacyf, gdy jeszcze ten grał na kierownicy w Kuźni Jawor. Potwierdzam. Nunes bardzo solidna firma od lat, gwarant kilku asyst w rundzie. Akhu, spójrz na artykuł, fragment nt Tupty pewnie zainteresuje. Tylko zjedź trochę na dół. https://gazetakrakowska.pl/wisla-kr...ujawniaja-kulisy-zimowych/ar/c2-14772966
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Dwight McNeill, kto musiał googlować niech się zastanowi... A Francesco Lodi? popisują się obaj panowie, nie oszukujmy się
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Fechu powinien napisać, że lewą jak Celestine Babayaro, a Akhu jak np Mihajlović. Wtedy obeszłoby się bez google.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fechu, a ja mam Matynie w fantasy! Na rezerwie co prawda ale pomyślałem ze i tak Ci bedzie miło Życzę fury punktów z Huberta jednak naprawdę nie wiem jak może stawiać na niego trener mając w składzie zdrowego Rico Nunesa. Haczyk ogarnia ligę to potwierdzi, że chłop ma lewą prawie tak dobrze ułożoną jak pacyf, gdy jeszcze ten grał na kierownicy w Kuźni Jawor. Potwierdzam. Nunes bardzo solidna firma od lat, gwarant kilku asyst w rundzie. Akhu, spójrz na artykuł, fragment nt Tupty pewnie zainteresuje. Tylko zjedź trochę na dół. https://gazetakrakowska.pl/wisla-kr...ujawniaja-kulisy-zimowych/ar/c2-14772966 oo dzięki czyli jednak w niego wierzą, bo sie powaznie zaczynałem martwić... Czekam z niecierpliwością na gotowość do gry i debiut
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Fechu powinien napisać, że lewą jak Celestine Babayaro, a Akhu jak np Mihajlović. Wtedy obeszłoby się bez google. Akhu, masz lewą jak Mihajlović?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fechu powinien napisać, że lewą jak Celestine Babayaro, a Akhu jak np Mihajlović. Wtedy obeszłoby się bez google. Akhu, masz lewą jak Mihajlović? ja nie mam nawet lewej jak Borini 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Akhu to Jaś Fasola
technika Kazek Węgrzyn po 0,7 bimbru
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Akhu to Jaś Fasola
technika Kazek Węgrzyn po 0,7 bimbru  chamstwo przeszlo wszystkie granice
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Akhu to Jaś Fasola
technika Kazek Węgrzyn po 0,7 bimbru  chamstwo przeszlo wszystkie granice To dziwne, zwłaszcza, że nie ma burbona na forum
|
|
|
|
|
|
|
Mam nadzieję, że Ibra po grypie nie będzie osłabiony. Tam na murawie to chyba nie będzie prawdziwych Interistów czy Milanistów co wiedzą co to znaczy wojna o derby. Typu Zanetti czy Maldini.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobry wieczór
Piękny wieczór w Krakowie
|