|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Tak już poważniej, nie spodziewałem się takich atrakcji w Mediolanie. A tu meczycho jak się patrzy, w 1 Milan grał, w drugiej Inter grał jeszcze lepiej niż Milan w 1 p
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Akhu gratulacje.
K.O
Niestety Dzięki dzięki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
Akhu gratulacje.
K.O
Niestety A ja to co, niewidzialny ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Przypomnijmy: 16 listopada 2019, przed bursą na Powiślu Kisiel w towarzystwie rodziców i młodszej siostry. Tu został zwyzywany przez bandytów, a ostatecznie uderzony. Jego bliscy zostali opryskani gazem. Powód? Kisiel trenuje w Polonii. Takie były wnioski wyciągane po uczestników zajścia po hasłach, jakie leciały w jego kierunku."
Kilka dni temu Kisiel przeszedł do Legii. To, najwyraźniej, też nie spodobało się na Żylecie. A we wszystkim najsmutniejsze jest to, że ponoć sam Kisiel… to legionista, kibicował temu klubowi od dziecka, tylko się kiedyś nie dostał na jakiś wczesny legijny nabór i tak to dalej poszło.
Młody chłopak, talent, a już poznaje polski „futbol” od tak upiornej strony. Straszne.
A jak tam ci, którzy wywiesili transparent? Może niech nie oklaskują dobrej gry Wszołka? Grał w Polonii. A może idźmy dalej, Krzysztof Dowhań też powinien się zawijać? Był w Polonii i to dłuuuugie lata, najpierw jako piłkarz, potem jako trener. Kiedy transparent? Już na najbliższym meczu?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Akhu gratulacje.
K.O
Niestety A ja to co, niewidzialny ? Sorry. Gratuluję, również, szczególnie jeśli zostało to przekute w dobry kupon i będzie na karnet na Reading
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
No pieknie, ledwo Milan skonczyl mecz i Vincent juz sie na Legii musi wyzyc, nie popusci
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No pieknie, ledwo Milan skonczyl mecz i Vincent juz sie na Legii musi wyzyc, nie popusci Do Legii nic nie mam, były bracie po szalu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Akhu dzięki za Benevento, dobry typ i nawet under siadł
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Akhu dzięki za Benevento, dobry typ i nawet under siadł a cieszę się, że pomogłem  zdrówko
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam ciekawostkę za to
Inter have won just the second ever Serie A game against AC Milan after being trailing by 2+ goals, the first one was on November 1949 (6-5)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rzucił mi się gdzieś, ale teraz nie mogę znaleźć, taki fajny filmik promujący zakup karnetów Jastrzębia.
Może Ty masz DePito, chodzi u ten z dziewczyną i - chyba - Ukraińcem na dyskotece.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam ciekawostkę za to
Inter have won just the second ever Serie A game against AC Milan after being trailing by 2+ goals, the first one was on November 1949 (6-5)  dobra ciekawostka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nic ciekawego nie ma w tej ciekawostce
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Przypomnijmy: 16 listopada 2019, przed bursą na Powiślu Kisiel w towarzystwie rodziców i młodszej siostry. Tu został zwyzywany przez bandytów, a ostatecznie uderzony. Jego bliscy zostali opryskani gazem. Powód? Kisiel trenuje w Polonii. Takie były wnioski wyciągane po uczestników zajścia po hasłach, jakie leciały w jego kierunku."
Kilka dni temu Kisiel przeszedł do Legii. To, najwyraźniej, też nie spodobało się na Żylecie. A we wszystkim najsmutniejsze jest to, że ponoć sam Kisiel… to legionista, kibicował temu klubowi od dziecka, tylko się kiedyś nie dostał na jakiś wczesny legijny nabór i tak to dalej poszło.
Młody chłopak, talent, a już poznaje polski „futbol” od tak upiornej strony. Straszne.
A jak tam ci, którzy wywiesili transparent? Może niech nie oklaskują dobrej gry Wszołka? Grał w Polonii. A może idźmy dalej, Krzysztof Dowhań też powinien się zawijać? Był w Polonii i to dłuuuugie lata, najpierw jako piłkarz, potem jako trener. Kiedy transparent? Już na najbliższym meczu? I bardzo dobrze! Jechać z kur^%$$mi z Polonii! Legia Warszawa tylko dla dobrych chłopaków! ![[Linked Image from i.sadistic.pl]](https://i.sadistic.pl/pics/522e50ba3f4b.jpg)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
|
|
Widzę akagi znów się rozpędził  Pamiętam jak jakiś czas temu mieliśmy spięcie, bardzo ładnie się wtedy zachowałeś, raz, że przyznałeś się do złej oceny sytuacji, że tak to nazwę. Zyskałeś w moich oczach dużą dozę szacunku  Ale dziś znów dowaliłeś do pieca 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Troy score a Szerszenie win..zapamiętajcie !!
Kto mi powie jak to pokororować bo nie wiem co to
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Akhu, w temacie serie A to szybciutko sobie kolorek zielony wstawia, ale już w angielskiej to ciężko.
Nie spodziewałem się takiego chamstwa z jego strony osoby.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|