|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dalej drążycie "sprawę", która na taką nie zasługuje. Rozumiem, "coś" się musi dziać, wtedy oglądalność jest większa. Zatem odpowiem Biszop. Żeby było jasne, Kura jest na tym forum userem, który dla mnie w "tabeli" poważania czy sympatii zajmuje jedno z najwyższych miejsc. To tak dla tych, co mogą o tym nie wiedzieć. Lukasz właśnie napisał to co w jakimś sensie, ja miałem teraz przekazać w oficjalnym oświadczeniu, więc już nie muszę. I na tym można zakończyć tę niby aferę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mają rozmach 
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
syndrom oblężonej twierdzy, akagi ma poczucie że on tutaj jest jeden sam a cała reszta to wygłodniałe wilki które tylko szukają momentu co by Legie ugryźć z jakiejkolwiek strony A czego byś oczekiwał od akagiego? Przecież kura nawet pytania nie zadał, tylko stwierdził, że słabe te transparenty. I każdy o tym wie, że były słabe. Tak wiele zmieni jak akagi podbije pod tym swoją pięczeć, powie "tak, były słabe, potwierdzam"? Nawet nikogo nie obraził akagi. Po prostu może nie miał ochoty poruszać syfiastego tematu i psuć sobie humoru a wolał cieszyć się ze zwycięstwa swojej drużyny. Przynajmniej ja tak to odebrałem. Może się nie znam albo za młody jestem. Można było napisać "Tak Kura były słabe ale mam wyjebane na to ,Legia wygrała i się cieszę". A można też było szukać teorii spiskowych że Kura szuka okazji do wyżycia się na Legii bo Jaga przegrała. I ja do tego piję, a nie do tego że wymagam od akagiego żeby się biczował za paru typków z żylety
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
syndrom oblężonej twierdzy, akagi ma poczucie że on tutaj jest jeden sam a cała reszta to wygłodniałe wilki które tylko szukają momentu co by Legie ugryźć z jakiejkolwiek strony A czego byś oczekiwał od akagiego? Przecież kura nawet pytania nie zadał, tylko stwierdził, że słabe te transparenty. I każdy o tym wie, że były słabe. Tak wiele zmieni jak akagi podbije pod tym swoją pięczeć, powie "tak, były słabe, potwierdzam"? Nawet nikogo nie obraził akagi. Po prostu może nie miał ochoty poruszać syfiastego tematu i psuć sobie humoru a wolał cieszyć się ze zwycięstwa swojej drużyny. Przynajmniej ja tak to odebrałem. Może się nie znam albo za młody jestem. Można było napisać "Tak Kura były słabe ale mam wyjebane na to ,Legia wygrała i się cieszę". A można też było szukać teorii spiskowych że Kura szuka okazji do wyżycia się na Legii bo Jaga przegrała. I ja do tego piję, a nie do tego że wymagam od akagiego żeby się biczował za paru typków z żylety Proszę mnie w nic nie mieszać!
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Można było tak napisać a można było siak. A akagi nic nie napisał w sprawie i to taki wielki problem? Poza tym chujowe reakcje ludu były zanim akagi nawiązał ewentualnego odreagowania po porażce Jagi. Typu akagi weź nie pierdol itd. Więc dlaczego taki stosunek był do jego braku komentarza? Nie rozumiem tego.
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
Poza tym Łukasz mówisz że wszyscy wiedzą że były słabe, jak widzisz akagiemu to przez klawiaturę nie przejdzie bo "on nie chce srać we własne gniazdo". Dla mnie to jest trochę śmieszne, no chyba że akagi naprawdę wierzy że te tysiące wyszukiwarek i gości z wypiekami na twarzy śledzi na quasi nasze posty i jutro akagi musiałby się meldować na dywaniku u paru łysych z żylety. No ale to już jego prawo
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
Można było tak napisać a można było siak. A akagi nic nie napisał w sprawie i to taki wielki problem? Poza tym chujowe reakcje ludu były zanim akagi nawiązał ewentualnego odreagowania po porażce Jagi. Typu akagi weź nie pierdol itd. Więc dlaczego taki stosunek był do jego braku komentarza? Nie rozumiem tego. Vincent napisał "akagi weź nie pierdol " już po nawiązaniu. Mnie rozśmieszyło jak akagi zacytował post Kury pisząc do niego ale zupełnie nie na temat i tylko napisałem że równie dobrze mógłby zacytować jego post i obrazach pisać
|
|
|
|
|
|
|
Ok nawiązanie o Jadze było od razu. Pardon.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ogladać tajemnice enigmy na tvp kultura!
|
|
|
|
|
|
|
ogladać tajemnice enigmy na tvp kultura! A do roboty kto pójdzie?
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Normalnie kurwa afera fistaszkowa. Masakra
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
tydzień 7 afery, kłótnie na forum... odfajkowane 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Trzeba zrozumieć wHiTa TEO. Chłopak się stara, żyje tym forum, działa, uczestniczy w dyskusjach, ocenia, wystawia charakterystyki, wskazuje jedynie słuszną drogę postępowania... Takich ludzi nam tu potrzeba. 
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
ja jestem w robocie, jak coś..
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
..to Wy se pooglądajcie te "tajemnice"
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
Trzeba zrozumieć wHiTa TEO. Chłopak się stara, żyje tym forum, działa, uczestniczy w dyskusjach, ocenia, wystawia charakterystyki, wskazuje jedynie słuszną drogę postępowania... Takich ludzi nam tu potrzeba.  dokladnie, zgadzam sie w 100% stara sie za trzech, podlewa, piesci, pielegnuje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gdzieś czytałem burbi, że Ojamaa ma do Was przyjść?
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Nie potwierdzam..wsciekłem się, bo ten pierdolony Kalisz dwóch chłopaków nam załatwił w sparingu.. kurwa głąby pierdolone..Kita i Nowak..do końca sezonu..
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
|