|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
Green, ale wczoraj bylo troche kibicow na skoczni tak tak, ale już trondheim (dzisiaj/jutro) i vikersund(piatek,sobota,niedziela) bez publiki. Podobnie Planica.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
aha, myslalem ze wczoraj tez byl zakaz ale nasi kibice i tak weszli 
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
zamkną wszystko w pieron. Dzisiaj ostatnie mecze, buk będzie dzwonił wszędzie gdzie się da żeby nazbierać na cięzkie czasy Zagrałem na Pool za 850 i do kasy.
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
w lilleham wpuścili bo tam ani jednego przypadku nie mieli tym samym nie było zagrożenia
|
|
|
|
|
|
|
Gdzie nie zajrzysz, to wszędzie o wirusie..fakty, fejki..rozważania i teorie..kurwa !!! To, że ktoś w Lidlu zakupi papieru i makaronu na dwa miesiące, zabarykaduje sie w domu a oknem na świat będzie internet..nie rozwiąże sprawy Wg artykułu od quincy to chyba jedyne wyjście, jeśli dobrze zrozumiałem artykuł. Niedługo i po burbona delegacjach pod Poznań. Ten to chociaż ma ogródek, ma co robić a i jest co jeść.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zamkną wszystko w pieron. Dzisiaj ostatnie mecze, buk będzie dzwonił wszędzie gdzie się da żeby nazbierać na cięzkie czasy Zagrałem na Pool za 850 i do kasy. cos mi sie wydaje ze moga odpasc
|
|
|
|
|
|
|
Tottki odpadają i CFC. To dla równowagi przejdzie City i Pool.
|
|
|
|
|
|
|
Tak jak w Hiszpanii Rymo. Statystyki nie kłamią.
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
Rymo chyba nie sadzisz ze i Pool i Chelsea odpadna, szanujmy sie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Vinc, do tej pierwszej z poprzedniej strony, to nie masz czasem telefonu ?? Mam 
|
|
|
|
|
|
|
sezon PLH zakończony z powodu wirusa
duże prawdopodobieństwo podobnej decyzji w innych rozgrywkach w Polsce Kosherne odpadły to skończyli ligę w kopanom bedo grali póki jeszcze majo jakieś szansze na puchary
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Terlikowski, swoją drogą ciężko mi na szybko podać przykład większego kretyna, uzewnętrznił się na potrzeby tego co się dzieje: "Tak jak szpitale leczą ciało, i nie zamyka się ich z powodu pandemii, tak kościoły leczą duszę i w tym samym czasie się ich nie zamyka" zazwyczaj nie boję się ludzi, ale ludzi głupich, nie sposób się nie bać 
|
|
|
|
|
|
|
Obserwuję kilka osób na tt mieszkających w Hiszpanii. Tam też nic nie robią a według wykresów są 7 dni za Włochami.
- kilka tysięcy pod stadionem Mestalla wczoraj - tłumy na ulicach Neapolu w niedzielę - 6000 idiotów francuskich przebranych za smerfy
to tylko takie przykłady głupoty, które mi się przypominają od ręki. Niech sobie mają nawet miliony łóżek i 5 tysięcy wielkich szpitali zakaźnych. Ale głupota ludzka poraża. Rządów państw zachodniej Europy również. A myślisz że czemu grypę co załatwiła więcej ludzi niż obie wojny razem wzięte hiszpanka nazwali
|
|
|
|
|
|
|
Kurdę bez przecinków proste zdanie trzeba czytać 3 razy  a czas to piniądz.
|
|
|
|
|
|
|
Terlikowski, swoją drogą ciężko mi na szybko podać przykład większego kretyna, uzewnętrznił się na potrzeby tego co się dzieje: "Tak jak szpitale leczą ciało, i nie zamyka się ich z powodu pandemii, tak kościoły leczą duszę i w tym samym czasie się ich nie zamyka" zazwyczaj nie boję się ludzi, ale ludzi głupich, nie sposób się nie bać  Zawsze możesz do Chin wyjechać tam kościoły pozamykane 
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Kto mądry nie pójdzie ani do kościoła ani do galerii handlowej. Proste.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sezon PLH zakończony z powodu wirusa
duże prawdopodobieństwo podobnej decyzji w innych rozgrywkach w Polsce Kosherne odpadły to skończyli ligę w kopanom bedo grali póki jeszcze majo jakieś szansze na puchary Cracovię wyruchano w dupę i tak Tychy mistrzem, Oświęcim wice
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Obserwuję kilka osób na tt mieszkających w Hiszpanii. Tam też nic nie robią a według wykresów są 7 dni za Włochami.
- kilka tysięcy pod stadionem Mestalla wczoraj - tłumy na ulicach Neapolu w niedzielę - 6000 idiotów francuskich przebranych za smerfy
to tylko takie przykłady głupoty, które mi się przypominają od ręki. Niech sobie mają nawet miliony łóżek i 5 tysięcy wielkich szpitali zakaźnych. Ale głupota ludzka poraża. Rządów państw zachodniej Europy również. A myślisz że czemu grypę co załatwiła więcej ludzi niż obie wojny razem wzięte hiszpanka nazwali bo Ciebie wtedy nie znali..
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Kurdę bez przecinków proste zdanie trzeba czytać 3 razy  a czas to piniądz. A sxkoda kurwa strzępić ryja..
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|