|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
A u Ciebie Biczu jak tam na fabryce? Mniej ludzie? Znika coś z półek szybciej? okapy..okapy idą jak świeże bułki Bardziej miałem na myśli LCD czy plazmy.
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
A u Ciebie Biczu jak tam na fabryce? Mniej ludzie? Znika coś z półek szybciej? okapy..okapy idą jak świeże bułki Bardziej miałem na myśli LCD czy plazmy. plazmy..plazmy już wykupione, na zapisy..
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
nie, za duzo hokeja, czytal Pacyfek tam zostały tylko dwa spotkania z LE dzisiaj 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
A u Ciebie Biczu jak tam na fabryce? Mniej ludzie? Znika coś z półek szybciej? pusto 50 % obrotu mniej niż normalnie bida ludzie żarcie tylko teraz kupują
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
aaaa, jak tak to przepraszam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A u Ciebie Biczu jak tam na fabryce? Mniej ludzie? Znika coś z półek szybciej? pusto 50 % obrotu mniej niż normalnie bida ludzie żarcie tylko teraz kupują u mnie przez allegro pierdolca dostali nie wyrabiamy się z pakowaniem, a sprzedajemy części i akcesoria AGD
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Kurwa mac swiatowa panika.
Rynce opadajo. Paniki to ja tu nie widzę na razie. Głupotę ludzką - owszem. ciekawy przykład zidiocenia na wyciągnięcie ręki: https://epoznan.pl/news-news-103720...d_warta_w_poznaniu_zaplanowana_na_piateka że akurat w Poznaniu zmarła zarażona kobieta? no cóż, młodzież w myśl zasady no risk, no fun  Jako naród mamy pewną słabość, mamy przekonanie, zupełnie irracjonalne, że nam nic nie grozi  I nie chodzi o sianie paniki, tylko co za problem odpuścić trochę i zacząć stosować się do zaleceń? w sumie nie tylko my tak mamy, ale świat w dobie internetu zupełnie stanął na głowie, a ludzie zaczynają przyjmować realne zagrożenie dopiero wtedy jak ktoś im bliski się z nim zetknie bezpośrednio.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Młodemu się nic nie stanie. Pójdzie sobie w sobotę na imprezkę, w niedzielę do babci na obiadek a za trzy tygle na jej pogrzeb.
Głupich nie sieją.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
A u Ciebie Biczu jak tam na fabryce? Mniej ludzie? Znika coś z półek szybciej? pusto 50 % obrotu mniej niż normalnie bida ludzie żarcie tylko teraz kupują u mnie przez allegro pierdolca dostali nie wyrabiamy się z pakowaniem, a sprzedajemy części i akcesoria AGD Na smudę ludziom akcesoria AGD na potęgę teraz?
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
mieli zepsute miksery,ekspresy czy tam inne urządzenia to teraz kupują nowe albo naprawiają, albo kupują na zapas Ciekawe czy Thermmoixy się lepiej teraz sprzedają 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A u Ciebie Biczu jak tam na fabryce? Mniej ludzie? Znika coś z półek szybciej? pusto 50 % obrotu mniej niż normalnie bida ludzie żarcie tylko teraz kupują u mnie przez allegro pierdolca dostali nie wyrabiamy się z pakowaniem, a sprzedajemy części i akcesoria AGD Na smudę ludziom akcesoria AGD na potęgę teraz? filtry do ekspresów do kawy biorą na zapas, nie zmarnują się a kawę pić trzeba
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
A to racja. To druga rzecz po psie od której jestem uzależniony.
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
jak tam quinc idzie home office ? nie wiadomo gdzie ręce włożyć ?
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
A to racja. To druga rzecz po psie od której jestem uzależniony. Z psem sobie radzisz jednak doskonale.
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
PKO Ekstraklasa, Fortuna I liga i II liga - spotkania w ramach tych lig będą się odbywać zgodnie z terminarzem, jednak bez udziału publiczności.
W przypadku gdyby dokończenie rywalizacji nie było możliwe, za końcowe uznane zostaną tabele po ostatniej w pełni rozegranej kolejce. W takiej sytuacji nie dojdzie do barażów o awans do PKO Ekstraklasy i Fortuna I ligi, a drużyny, które zajmą 3. miejsce, premiowane będą bezpośrednią kwalifikacją klasę wyżej (według pierwotnego regulaminu ekipy z lokat 3-6 miały walczyć w dodatkowych spotkaniach).
Niższe ligi od III w dół zawieszone do końca marca
|
|
|
|
|
|
|
A u Ciebie Biczu jak tam na fabryce? Mniej ludzie? Znika coś z półek szybciej? pusto 50 % obrotu mniej niż normalnie bida ludzie żarcie tylko teraz kupują u mnie przez allegro pierdolca dostali nie wyrabiamy się z pakowaniem, a sprzedajemy części i akcesoria AGD Na smudę ludziom akcesoria AGD na potęgę teraz? Kura w dobrym biznesie siedzi:) jak Ci się pralka zepsuje, a rzeczy teraz trzeba prać porządnie, to cyk do Kury dzwonimy, zamawiamy co potrzeba  lodówka to samo, coś jebnie, a żarcia na miesiąc załadowane, musi działać;-)
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
lepiej do mediamarktu jechać i kupić nową 
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Byłem teraz na obiad coś kupić w gzeli. Dobrze że miła pani mi z zaplecza kawałek wołowiny przyniosła. Bo pułkach nic
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
jak tam quinc idzie home office ? nie wiadomo gdzie ręce włożyć ? Mniej roboty jest. Ale ciężko powiedzieć czy to już efekt tego co się dzieje. W zeszłym tygodniu miałem spotkanie z klientem o światowym zasięgu w branży i mówili, że firmy finalne na razie pracują normalnie.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|