|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Łukasz wyraźnie pobudzony 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Łukasz wyraźnie pobudzony  Panie zostaw go, to ćpun.
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
|
|
Ładny fragment wywiadu znalazłem z Panem Henrykiem sprzed 2 miesięcy;
Po zakończeniu kariery został pan w Holandii. Czym się pan zajmuje?
Chciałem wrócić do Polski, miałem tam mieszkanie w Łodzi na Widzewie. Żona z dziećmi jednak powiedzieli, że nie wracamy i cóż ja mogłem zrobić. Zawsze lepiej czuje się w Polsce. Tam jest dobrze, gdzie się ma rodzinę. Po pięciu latach mogliśmy starać się o holenderskie obywatelstwo. Wysłaliśmy list do kancelarii królowej i nasz wniosek został pozytywnie rozpatrzony. Nie musieliśmy się zrzekać polskiego. Mamy więc podwójne. Przez jakiś czas miałem firmę transportową w Radomiu. Trochę to było dla mnie męczące, bo musiałbym być częściej w Polsce, ale na tym traciłaby rodzina. Potem z synem w Holandii handlowaliśmy częściami do starych aut, a od sześciu lat sprzedajemy sprzęt AGD, taki z drugiej ręki. Nie ciągnęło mnie do trenerki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Prezydent Waszego najbliższego sąsiada Sensei, Łukaszenko ogłosił, że najlepszymi środkami na ograniczenie ataku wirusa jest 50-70 gram spirytusu codziennie i praca na polu. głupich nie sieją. My wszyscy tutaj obecni już możemy mieć tego wirusa, jedni dostaną kataru i im przejdzie, drudzy w ogóle nic nie odczują. Sam trochę wydygałem się tydzień temu bo miałem jeden dzień ból mięśni przy wysiłku, gardło posadzone. Ale samoczynnie przeszło. Dziś szefo przyjeżdża na robotę w maseczce i mówi że to chodzi o nas bo rano kaszlał:) Czy głupi... Już 26 lat jest prezydentem, to choćby z tej racji nie można go uważać za głupiego. A poza tym, żadne badania naukowe nie wykazały, że proponowane przez niego 50 gram spirytu i praca na polu szkodzą w walce z wirusem.  no to jakiś tydzień pewien ksiądz twierdził że woda swiecona nie przenosi zarazków. To było jakoś na pierwsze dni epidemii w Polsce , podczas debaty zamykania kościołów. Za samą taką gadke powinien iść do pierdla bo na pewno znalazłby się osoby co by to łyknely , szczególnie te starsze
|
|
|
|
|
|
|
Ciekawe jak pacyfek dojedzie do macierzy.
"Na autostradzie A4 po stronie niemieckiej utworzył się długi na kilkadziesiąt kilometrów korek do polskiej granicy". Już niedługo ![[Linked Image from iv.pl]](https://iv.pl/images/4252f1f353b67546d20637a61ca50898.jpg) Pacyfek u buka?
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Widzę, pojawił sie pretendent na nowego mistrza w cytowaniu, no po prostu ręce same składają się do oklasków 
|
|
|
|
|
|
|
Przez alkohol mam opóźnienie z forum jak z jakimś amatorskim streamem i działam w zwolnionym tempie.
|
|
|
|
|
|
|
Burbon tobie po alkoholu też robią się czerwone uszy?
|
|
|
|
|
|
|
No kurwa mać, tak to jest jak jakiś kretyn zamyka forum na 3 dni Ty już nie pijesz.
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Burbon tobie po alkoholu też robią się czerwone uszy? przecież uszy są schowane pod futrem, to nie widać... aaa..przepraszam
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
No kurwa mać, tak to jest jak jakiś kretyn zamyka forum na 3 dni Ty już nie pijesz. Ja nie piję. burbon nawet nie zauważył, że awaria była.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
BetX z licencją na zakłady online na terenie Polski A niech spierdalają. to nie ta sprawa, Betx to typiko, dostali licencje w 2018 i zmienili teraz nazwe pewnie dlatego ze prawdziwemu typico nie podobala sie ta nazwa
|
|
|
|
|
|
|
Prezydent Waszego najbliższego sąsiada Sensei, Łukaszenko ogłosił, że najlepszymi środkami na ograniczenie ataku wirusa jest 50-70 gram spirytusu codziennie i praca na polu. głupich nie sieją. My wszyscy tutaj obecni już możemy mieć tego wirusa, jedni dostaną kataru i im przejdzie, drudzy w ogóle nic nie odczują. Sam trochę wydygałem się tydzień temu bo miałem jeden dzień ból mięśni przy wysiłku, gardło posadzone. Ale samoczynnie przeszło. Dziś szefo przyjeżdża na robotę w maseczce i mówi że to chodzi o nas bo rano kaszlał:) Czy głupi... Już 26 lat jest prezydentem, to choćby z tej racji nie można go uważać za głupiego. A poza tym, żadne badania naukowe nie wykazały, że proponowane przez niego 50 gram spirytu i praca na polu szkodzą w walce z wirusem.  no to jakiś tydzień pewien ksiądz twierdził że woda swiecona nie przenosi zarazków. To było jakoś na pierwsze dni epidemii w Polsce , podczas debaty zamykania kościołów. Za samą taką gadke powinien iść do pierdla bo na pewno znalazłby się osoby co by to łyknely , szczególnie te starsze Ale nie mówił chyba, żeby pić tę wodę święconą. A gdzieś u Iranów chyba, trochę ludzi zmarło z nadmiaru alko bo miał zwalczać wirusa.
|
|
|
|
|
|
|
No kurwa mać, tak to jest jak jakiś kretyn zamyka forum na 3 dni Ty już nie pijesz. Ja nie piję. burbon nawet nie zauważył, że awaria była. Po kropce co ma pierwszeństwo? To, że burbon jest małą literą i zawsze taki będzie czy to, że po kropce "zawsze" zaczynamy zdanie z wielkiej litery?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na Podlasiu nie ma koronowirusa, bo tam ludzie dbają o czystość! Proszę -> :-))
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Burbon tobie po alkoholu też robią się czerwone uszy? Uszy w porządku. Gorzej z nosem. Fioletowy mu się robi.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|