Miś Piłkarski Poker Nic śmiesznego Dzień Świra Nie lubię poniedziałku Co mi zrobisz jak mnie złapiesz Poszukiwany Poszukiwana Brunet wieczorową Porą Rozmowy Kontrolowane Kariera Nikodema Dyzmy
Miś Piłkarski Poker Nic śmiesznego Dzień Świra Nie lubię poniedziałku Co mi zrobisz jak mnie złapiesz Poszukiwany Poszukiwana Brunet wieczorową Porą Rozmowy Kontrolowane Kariera Nikodema Dyzmy
Panie, 90% tłumy na nich looka ...wszyscy zadowoleni, tłum bo ma kogo naśladować, firmy bo mają komu zapłacić za marketing, oni bo tłuką kase
nie followujesz - gratuluje juz jesteś w top10% inteligentnych ludzi
Panie, pandemia i ważne sprawy pokazały, że światu nie są potrzebne Grety srety, pseudo ekologia, LGBT, dżendery i inne badziewia drenujące podatne mózgi młodych ludzi.
Tych co w ju tjubach wciskają kit, że idealne ciało to sens życia zamiatam na tę samą stertę co tych powyżej.
Wchodzę czasami na fejsa. Sporo jest też sponsorowanych artykułów, które się wyświetlają same. Niech zarabiają ci najlepsi, ale to już jest zatrzęsienie tych specjalistów. A ilu coachów jest. Coach mowy, coach chuj wie czego. Najbardziej nie lubię sztucznych postów z pytaniami na końcu, żeby tylko ludzie komentowali jak najwięcej. Typu, a jak wam mija dzień? A wy co dziś zrobiliście? A wy jakie macie zdanie na powyższy temat? A ludzie odpisują a zadający pytanie ma ich w piździe.