|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sensei naucz się kilka kwestii w takim typowym brytyjskim. Brytyjski akcent działa na nich jak płachta na byka. młodzi mają ubaw jak o coś pytałem związanego z kinem i powiedziałem Cinema zamiast Movie , albo że pisze za bardzo trzymajac sie zasad budowy zdań. Ogólnie to zawsze jest polewka z moim kresowym akcentem w angielskim.
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
A mówią, że głos lektora filmowego?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
:-))
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A mówią, że głos lektora filmowego? hehe na żywo chyba tak nie brzmi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Poczatki związku u Bicza :-))
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tylko jedna para.......kupiłby 10par, nawet różnych rozmiarów Akurat swój rozmiar trafiłeś czy na handel idzie? mój
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W zime wskazane chociaż w spodniach piżamowych spać.
U mnie standard koszulka bokserki
w zime spodnie a co ma pora roku do tego w zimie masz 10 stopni w pokoju chyba w lodówce  chodziłem do znajomych, u których było 11scie.....to w kurtce siedziałem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fabijański jaki fryc
pora mój garnek tak opierdolić, tylko tera ni ma gdzie
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Jeśli Ryanair zwraca koszt biletów za odwołany lot to można się od linii domgać jeszcze rekompensaty wpłaconych zaliczek takich jak np. za hotel? Korzystaliście kiedyś z tych firm typu skyhelp?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeśli Ryanair zwraca koszt biletów za odwołany lot to można się od linii domgać jeszcze rekompensaty wpłaconych zaliczek takich jak np. za hotel? Korzystaliście kiedyś z tych firm typu skyhelp? Trzeba wrzucić w potrzebujesz pomocy - pomożemy!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeśli Ryanair zwraca koszt biletów za odwołany lot to można się od linii domgać jeszcze rekompensaty wpłaconych zaliczek takich jak np. za hotel? Korzystaliście kiedyś z tych firm typu skyhelp? jak to było w uprowadzonej.....gudLOK
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeśli Ryanair zwraca koszt biletów za odwołany lot to można się od linii domgać jeszcze rekompensaty wpłaconych zaliczek takich jak np. za hotel? Korzystaliście kiedyś z tych firm typu skyhelp? Trzeba wrzucić w potrzebujesz pomocy - pomożemy! https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=6476339&page=18
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Jeśli Ryanair zwraca koszt biletów za odwołany lot to można się od linii domgać jeszcze rekompensaty wpłaconych zaliczek takich jak np. za hotel? Korzystaliście kiedyś z tych firm typu skyhelp? Miałem na przestrzeni kilku lat odwołane/przełożone dwa loty długodystansowe. Raz awaria samolotu, a raz strajk. Po chyba 2 latach zgłoszone do takiej firmy, oba na raz. Po roku zwrócone koszt biletu minus prowizja 10%, i na tej zasadzie opłacone, nie zaliczkowane hotele. Raz wypisane pełnomocnictwo, resztę załatwiają oni. Byłem mocno zaskoczony jak dostałem od nich info, że wywalczyli i w ciągu 30 dni zwrot na konto.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeśli Ryanair zwraca koszt biletów za odwołany lot to można się od linii domgać jeszcze rekompensaty wpłaconych zaliczek takich jak np. za hotel? Korzystaliście kiedyś z tych firm typu skyhelp? Miałem na przestrzeni kilku lat odwołane/przełożone dwa loty długodystansowe. Raz awaria samolotu, a raz strajk. Po chyba 2 latach zgłoszone do takiej firmy, oba na raz. Po roku zwrócone koszt biletu minus prowizja 10%, i na tej zasadzie opłacone, nie zaliczkowane hotele. Raz wypisane pełnomocnictwo, resztę załatwiają oni. Byłem mocno zaskoczony jak dostałem od nich info, że wywalczyli i w ciągu 30 dni zwrot na konto. wykupujesz teraz ubezpieczenie na zakupiony bilet? (średnio ok 10% kosztów)
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Za sam lot rajan zwraca wszystko, 100% stawki. Łącznie z wykupionymi usługami dodatkowymi takimi jak mijsca, walizki, etc.
Także tutaj luz. Ale mam też zaliczkę za chałupę i tutaj T&C są bezlitosne. Jedyne co mi się udało ugrać to zmiana terminu i zaliczka wtedy nie przepadnie.
Ale ile to cholerstwo jeszcze będzie z kosą latać...
|
|
|
|
|
|
|
Jeśli Ryanair zwraca koszt biletów za odwołany lot to można się od linii domgać jeszcze rekompensaty wpłaconych zaliczek takich jak np. za hotel? Korzystaliście kiedyś z tych firm typu skyhelp? Miałem na przestrzeni kilku lat odwołane/przełożone dwa loty długodystansowe. Raz awaria samolotu, a raz strajk. Po chyba 2 latach zgłoszone do takiej firmy, oba na raz. Po roku zwrócone koszt biletu minus prowizja 10%, i na tej zasadzie opłacone, nie zaliczkowane hotele. Raz wypisane pełnomocnictwo, resztę załatwiają oni. Byłem mocno zaskoczony jak dostałem od nich info, że wywalczyli i w ciągu 30 dni zwrot na konto. wykupujesz teraz ubezpieczenie na zakupiony bilet? (średnio ok 10% kosztów) Jak latasz w ileś tam osób to Qatar ostatnio zaproponował mi to w cenie. Ostatnio jak lecieliśmy to dostałem uczestnictwo w jakimś programie, po jakiejś liczbie lotów, ubezpieczenie, za jakieś groszki szybką odprawę i korzystanie z saloników przed lotem. Nie lubię arabusów ale trzeba im oddać, że line konkret, tylko teraz pewnie wszystko w łeb
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|