|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Powiem szczerze, że nie wyobrażam sobie mieszkania w blokach czy apartamentowcach w takim czasie, gdzie jedynie można wyjść na balkon (nie licząc spacerów czy zakupów). Mnie po góra dwóch godzinach w domu nosi i muszę wyjść  48 % Polaków mieszka w blokach kolego  Ja należę do drugiej grupy Jak wszystko ma swoje plusy i minusy
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
Hej Biczyk. Taka sama pizda jak u Was jest> czyli zwolnienia L4 degredolada spoleczna i co Januszy, ktorych zwalniaja za.. ?  trzeba przetłumaczyć
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
Biczu jak Ci się nudzi to mam kilka zadań z fizyki oraz charakterystykę bohatera z Syzyfowych Prac na już do zrobienia. Matematykę @forty ogarnia  z Informatyki pomoc niepotrzebna ?
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Hej Biczyk. Taka sama pizda jak u Was jest> czyli zwolnienia L4 degredolada spoleczna i co Januszy, ktorych zwalniaja za.. ?  wszyscy na urlopach i zaległe i obecne trzeba wykorzystywać pracuje tylko online i najmniejsze markety w kraju ogólnie jest chujnia niema co gadać nie wiadomo czy to wszystko nie pierdolnie akcje padły na mordę Hiszpania czy Niemce w ogóle nie pracują ale im ma pomagać państwo , a u nas wiadomo jak pomogą
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Irek na wsi mieszkasz? Daleko do dużego miasta?
Ja się zaczynam łamać czy nie wypindolić na wieś. Boję się tylko, że dzieciom zrobię krzywdę chociaż one nieświadome mówią, że by wolały.
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Hej Biczyk. Taka sama pizda jak u Was jest> czyli zwolnienia L4 degredolada spoleczna i co Januszy, ktorych zwalniaja za.. ?  wszyscy na urlopach i zaległe i obecne trzeba wykorzystywać pracuje tylko online i najmniejsze markety w kraju ogólnie jest chujnia niema co gadać nie wiadomo czy to wszystko nie pierdolnie akcje padły na mordę Hiszpania czy Niemce w ogóle nie pracują ale im ma pomagać państwo , a u nas wiadomo jak pomogą A nie ma u Ciebie "hamulcowych pojebów" typu "ja teraz nie chcę brać, bo chcę w wakacje jak będzie ciepło"?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobrze sie czuje a Wy? Koronowirus doskiera jak słońce na wietrze prawie jak master z żartami trzymajcie się ! 
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Lukasz sprawę mam mogę na priw  Jedziesz.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Ja się zaczynam łamać czy nie wypindolić na wieś. Boję się tylko, że dzieciom zrobię krzywdę chociaż one nieświadome mówią, że by wolały. Życie na wsi jest wspaniałe
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Łukasz podjarany po wpisie holenderki jak burbon po otwarciu kostki rosołowej i przed wrzuceniem do gara z wodą.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Hej Biczyk. Taka sama pizda jak u Was jest> czyli zwolnienia L4 degredolada spoleczna i co Januszy, ktorych zwalniaja za.. ?  wszyscy na urlopach i zaległe i obecne trzeba wykorzystywać pracuje tylko online i najmniejsze markety w kraju ogólnie jest chujnia niema co gadać nie wiadomo czy to wszystko nie pierdolnie akcje padły na mordę Hiszpania czy Niemce w ogóle nie pracują ale im ma pomagać państwo , a u nas wiadomo jak pomogą Biczyk, Ty masz spokój. Ten co mu się wszyscy w pas kłaniają raczej nietykalny jest?
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Biczu teraz pewnie po domu chodzi w mokasynach. Jak w reklamach mebli Kler.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przejebane :/zwolnili pod pretekstem z tym korotonoswirusa wkurwiony jestem . Smieschujcie siebie na forum
|
|
|
|
|
|
|
Łukasz podjarany po wpisie holenderki jak burbon po otwarciu kostki rosołowej i przed wrzuceniem do gara z wodą. [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Biczu jak Ci się nudzi to mam kilka zadań z fizyki oraz charakterystykę bohatera z Syzyfowych Prac na już do zrobienia. Matematykę @forty ogarnia  z Informatyki pomoc niepotrzebna ? Wszystkie lekcje zanotowane i podkreślone czerwonym. Pan od ibformatyki największa pizda jeszcze nawet emailem nic nie zlecił. Nawet muzyka jutro online. Pewnie granie na flecie będzie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja się zaczynam łamać czy nie wypindolić na wieś. Boję się tylko, że dzieciom zrobię krzywdę chociaż one nieświadome mówią, że by wolały. Życie na wsi jest wspaniałe Tak, od urodzenia. Do Chrzanowa mam 8 minut, do Jaworzna 16. Trochę dalej Kraków i Katowice. Spokojna okolica, do lasu blisko, do boiska blisko  źródełko i staw blisko. Życie na wsi jest wspaniałe 
|
|
|
|
|
|
|
Co kto lubi. Biczu na wsi by nie wytrzymał 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja się zaczynam łamać czy nie wypindolić na wieś. Boję się tylko, że dzieciom zrobię krzywdę chociaż one nieświadome mówią, że by wolały. Życie na wsi jest wspaniałe Tak, od urodzenia. Do Chrzanowa mam 8 minut, do Jaworzna 16. Trochę dalej Kraków i Katowice. Spokojna okolica, do lasu blisko, do boiska blisko  źródełko i staw blisko. Życie na wsi jest wspaniałe  jakie precyzyjne określenie czasu dojazdu, jak przystało na forum bukmacherskim
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Biczu Psy 3 i Jak zostałem gangsterem dziś wyszły kopie 720p i 1080p do neta
|
|