|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a i zeby nie było że posądzam rządzacyh PL o świadome używanie informacji jako środa any pandemii - oni są za głupi na to niestety. w przypadku PL rzeczywiście jedyną motywacją jest utrzymanie władzy
a zresztą pokazaują też jak są niezmiernie głupi, zamiast swojego wodza schować w piwnicy owiniętetego stretchem to on idize na obchody, spotyka się z ilomaś tamk osobami które mają styczność z innymi służbami...a wódza najmłodszy nie jest, a bez niego PIS rozlecie się w pół roku...więc zamiast schować to ryzykują
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sie rozpisałem ale tak ostatnia rzecz mi przyszła do głowy...jakbym był dyrektorem szpitala i widział wirusa w Chinach i wiedział że w szpitalu mam 3 kombinezony i z parę paczek maseczek...to co bym robił przez dwa miesiące?
siedział na dupie a potem płakał że rząd nie dał kombinezonów? jakbym ja o tym decydował to po ogranięciu sytuacji każdy taki dyrektor szpitala na bruk za brak myślenia i planowania
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
sie rozpisałem ale tak ostatnia rzecz mi przyszła do głowy...jakbym był dyrektorem szpitala i widział wirusa w Chinach i wiedział że w szpitalu mam 3 kombinezony i z parę paczek maseczek...to co bym robił przez dwa miesiące?
siedział na dupie a potem płakał że rząd nie dał kombinezonów? jakbym ja o tym decydował to po ogranięciu sytuacji każdy taki dyrektor szpitala na bruk za brak myślenia i planowania No jak to? Przecież niedawno pisałeś, że będzie szybko wynaleziona szczepionka, dopuszczona bez testów... To może oni tak samo myśleli? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@Biszop, jak szczerze Cie szanuje jako człowieka, to nie rozumiem Twojej napastliwości w stosunku do mnie i czasem do innych, może z innymi masz jakieś spory ale nie przypominam sobię żebym ja cokolwiek występował przeciwko Tobie tuta, więc szczerze nie rozumiem
moje posty nie mają za cel wywołoania kłotni z Tobą i nie zamierzam wchodzić w takie dyskusje, uwalniam moje myśli a Ty reaguj jak chcesz
odpowiem tylko krótko, napisałem że wszyscy staną na głowie żeby dać szczepionkę i pominą nawet wszlekie procedury żeby to przyspieszyc. Zresztą już widac, że nawet bez szczepionki, rządy planują uwolnienie gospodarki bo wiedzą że kryzys globalny będzie gorszy niż wirus
i jeszcze jedno, zdanie o szczepionce wyciągnąłeś jako wygodny kawałek z mojego postu, w którym głownie chodziło o to że uważam ze porównywanie wirusa i jego skutków ze skutkami wojny jest dalece przesadzone, no chyba że porównujesz do wojny GB - Zansibar, która trwała poniżej godziny
ze Świątecznym pozdrowieniem, wyluzuj
|
|
|
|
|
|
|
Napastliwości żadnej, wyluzuj  Po prostu napisanie o szybkim wprowadzeniu szczepionki bez testów, to skrajny absurd! Tylko o to mi chodziło, po prostu nie ma takiej możliwości, jeżeli nie wiesz dlaczego to popytaj  Natomiast przyznaję, że porównanie z wojną, przynajmniej na tą chwilę, było niezbyt trafione. Aczkolwiek dalej nic pewnego nie wiemy, choć wygląda to lepiej niż choćby tydzień temu. Wyglądało to słabo, i z największą przyjemnością przyznam innym rację którzy uważali, że przesadzam. Na tą chwilę, zwyczajnie boję się żebyśmy nie poczuli się za pewnie bo wrócimy do punktu wyjścia albo gorzej. Abstrahując od zakłamanego rządu, to wygląda że społeczeństwo w większości podeszło do tematu odpowiedzialnie i dzięki temu jest jak jest. Wszystkiego dobrego 
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
Leszek zwiał 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I to patrzajcie swoich lejo!
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
Nie chcialbym byc na miejscu tych zolnierzy. Jakis osiol wydal im rozkaz, wez tego nie wykonaj... kobiet przeciez nie bija, ludzi nie zabijaja. Powiedz ze nie wykonasz i znajac zycie masz juz w wojsku przejebane bo sie o to te same osly postaraja.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dlatego nie ma co obwiniac zolnierzy, oni tylko wykonuja rozkazy...naprawde przykry widok.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Zdecydowanie przeginają z tym państwem policyjnym.
A Kaczor z tym cmentarzem to wkur*ił połowę narodu.
O ile na początku koronafarsy można było mieć jakieś pozytywne odczucia, że coś tam działają zamiast olewać jak południowcy, to teraz wszystko zaprzepaszczają. Będzie zjazd w dół i ciekawe czy im się to czkawką w wyborach odbije?
A polska policja... cóż... kilkanaście lat prób ocieplania wizerunku żeby w tydzień wszystko zjebać. Gratulacje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A Kaczor z tym cmentarzem to wkur*ił połowę narodu. a korespondencyjne za pasem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bzyku, spokojnie ziomek pana prezesa jest prezesem poczty polskiej....
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
A Kaczor z tym cmentarzem to wkur*ił połowę narodu. a korespondencyjne za pasem  to nic nie zmieni elektorat pisu to taki Akagi mam nadzieje ze się nie obrazi ,jaka nie byłaby afera w Legii i tak będzie z drużyna, podobnie jest tam u Jarosława My musimy ruszyć 50 procent którzy nie głosują i wyjebać miernote długopisa na bruk . Zobaczycie że może być normalnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bedzie normalnie jak wybierzemy kogo?
Chetnie poslucham.
|