|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I jak obiadek..smakował?   Prawdę mówiąc, rzadko się nad tym zastanawiam, bo posiłki traktuję jedynie jako czynnik niezbędny do funkcjonowania organizmu, a nie jakiejś filozofii życia. A może trochę inaczej... Jak smakują, to jest swego rodzaju norma, na którą się nie zwraca uwagi. Natomiast jak coś nie smakuje, to wtedy się zmienia, na te smakujące.
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Kurwa zaś filozofia...litości!! Był późny grill wczoraj Normalnie pytam czy znasz wynik meczu, od którego rozpoczęła się dyskusja o obiedzie 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Nie była.. Dzisiaj boczek z piekarnika i ziemniaki i kapusta.. Jutro rosół.. Ale tą botwiną mnie ruszyłeś..moze na kolację z tłuczonymi ziemniakami i koperkiem niech będzie. U mnie zestaw dnia to botwina z jajem i ziemniakami, na drugie medaliony indycze w sosie pieczarkowym. jakby Ci jajko zostało, to na filet, na filet połóż... 
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kurwa zaś filozofia...litości!! Był późny grill wczoraj Normalnie pytam czy znasz wynik meczu, od którego rozpoczęła się dyskusja o obiedzie  Nie denerwuj się burbi, bo ziemniaki przesolisz.  To jeszcze raz, ale już tak trochę prościej. Smakował, bo z zasady jem takie potrawy, które wiem z doświadczenia, że będą mi smakowały. Proste jak rogalik.
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Polędwica wołowa po 40 PLN..do czego to kurwa doszło..
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Kurwa zaś filozofia...litości!! Był późny grill wczoraj Normalnie pytam czy znasz wynik meczu, od którego rozpoczęła się dyskusja o obiedzie  Nie denerwuj się burbi, bo ziemniaki przesolisz.  To jeszcze raz, ale już tak trochę prościej. Smakował, bo z zasady jem takie potrawy, które wiem z doświadczenia, że będą mi smakowały. Proste jak rogalik.  aj unikasz odpowiedzi, unikasz..no to Ci powiem ...Dinamo wreszcie wygrało na wyjeździe, i to wysoko.. Pierwsza część mojej teorii ok..jeszcze jak dzisiaj będzie dzwonione.. 
|
|
|
|
|
|
|
I jak obiadek..smakował?   Prawdę mówiąc, rzadko się nad tym zastanawiam, bo posiłki traktuję jedynie jako czynnik niezbędny do funkcjonowania organizmu, a nie jakiejś filozofii życia. A może trochę inaczej... Jak smakują, to jest swego rodzaju norma, na którą się nie zwraca uwagi. Natomiast jak coś nie smakuje, to wtedy się zmienia, na te smakujące.  Ototo wyznaję podobną filozofię brawa dla tego pana  Żre bo muszę nie że mnie to kręci 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wygrało wygrało, brawo Ty. Ja nie gram w tych czasach wirusowych, bo punkt mam zamknięty, to nie wgłębiam się w analizy. 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
I jak obiadek..smakował?   Prawdę mówiąc, rzadko się nad tym zastanawiam, bo posiłki traktuję jedynie jako czynnik niezbędny do funkcjonowania organizmu, a nie jakiejś filozofii życia. A może trochę inaczej... Jak smakują, to jest swego rodzaju norma, na którą się nie zwraca uwagi. Natomiast jak coś nie smakuje, to wtedy się zmienia, na te smakujące.  Ototo wyznaję podobną filozofię brawa dla tego pana  Żre bo muszę nie że mnie to kręci  Z seksem tak samo??? Rżne bo muszę?? 
|
|
|
|
|
|
|
Żre bo muszę nie że mnie to kręci  jak zwierzęta 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Wygrało wygrało, brawo Ty. Ja nie gram w tych czasach wirusowych, bo punkt mam zamknięty, to nie wgłębiam się w analizy.  A dziękuję, nie trzeba.. 3-1.
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
dzien dobry widze ze nic sie nie zmienia na forumie Vincent wkleja fajne zestawy, burbon od rana juz po spozyciu i szaleje, czekamy na wieczor 
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Czytałeś TEO wywiad z Niezgodą na TVP Sport?
Pierwszy raz się spotkałem z takim postawieniem sprawy, ale trzeba to uszanować bo to odważny tekst, w przypadku gdyby kiedyś wrócił grać do Polski.
"...czy rozważyłby grę w Lechu lub Wiśle Teraz to nie... Lech raczej odpada, bo wiadomo. Jeśli miałbym wracać, to do Legii. Ale jakby nie chciała? Wisła Kraków – czemu nie. Lech. Niby też nie mówię "nie", lecz byłoby ciężko." Nie czytałem zaraz nadrobię
|
|
|
|
|
|
|
I jak obiadek..smakował?   Prawdę mówiąc, rzadko się nad tym zastanawiam, bo posiłki traktuję jedynie jako czynnik niezbędny do funkcjonowania organizmu, a nie jakiejś filozofii życia. A może trochę inaczej... Jak smakują, to jest swego rodzaju norma, na którą się nie zwraca uwagi. Natomiast jak coś nie smakuje, to wtedy się zmienia, na te smakujące.  Ototo wyznaję podobną filozofię brawa dla tego pana  Żre bo muszę nie że mnie to kręci  Z seksem tak samo??? Rżne bo muszę??  Ty to chyba raczej rżnąłem 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Ale Ty głupi jesteś 
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Polędwica wołowa po 40 PLN..do czego to kurwa doszło.. Nigdy po tyle nie widziałem
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
U mnie dzisiaj dorsz smażony frytki surówka z młodej kapusty
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Polędwica wołowa po 40 PLN..do czego to kurwa doszło.. Nigdy po tyle nie widziałem Już trzeci raz kupiłem dzis.. Boczek po 17...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|