|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
 Jadłem obiad w Crazy Butcher Tu niema żadnego kłamstwa !
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Ale kuraliakumpro nas w chuja załadował  Przepraszam za słownictwo. szykuje sie następne spektakularne zejście za firanę  to nie ludzie to wilki... Naród wspaniały, tylko ludzie kur.....
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
 Jadłem obiad w Crazy Butcher Tu niema żadnego kłamstwa ! coś w tym jest...w kombinacie po butach całują, to i u szalonego rzeźnika, obiad Pana Kierownika na insta wrzucili 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Tak jak piszesz, Biszop. To wszystko to bzdety. Ale ta opinia, że jest głośna pow 120 km to nie jest jednostkowa tylko sporo osób tak pisało. Potem doczytałem, że Mazda mocno odchudziła auto, żeby było lżejsze (jest lżejsze od Insigni i Mondeo) i to poszło też kosztem wygłuszenia. Ale auto konkretne. Takie w Gdańsku jest do wzięcia: https://www.mazda-gdansk-goworowski.pl/samochody-uzywane/mazda-mazda-6_149049Jak mi spuszczą 39900 to biere  aż zapytałem o tą głośność, pracownik ma prywatne takie auto. Kombi 2,5 z 2015 roku. W sumie nawet z nim kilka razy jechałem i nie zwróciłem uwagi. Ale twierdzi, że dla niego jest ok i absolutnie się nie uskarża na hałas. Chłopak jeździ i na nic nie narzeka, a raczej jest skrupulatny i dokładny no i dba o samochody, bo wiem jak ma zadbane firmowe auto. Tak samo z tym wycieraniem się skóry, 5 lat użytkowania i żadnych śladów. nie chcę Cie wpuszczać w nic, nie mam w tym żadnego interesu  po prostu z tego co wiem auto naprawdę godne polecenia. Oczywiście warto mieć na uwadze, że obecnie nie ma aut które są bez wad, tu wg mnie tych wad naprawdę mało, a zalet zdecydowanie sporo:)
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
 Jadłem obiad w Crazy Butcher Tu niema żadnego kłamstwa ! Kłamstwo, nie kłamstwo...najważniejsze, że @fechu dał się nabrać..i jeszcze mu neta trochę zeżarło przez takie duże foto.
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Biczyk, wrzuć no jeszcze raz przepis na ten stek z Wołgi, czy jakoś tak.. bo akurat tonę szparagów mi do fabryki przywieźli.. 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Strach coś wrzucić bo Biały z Orłem wszystko szykanują
|
|
|
|
|
|
|
Niestety @niedzwiedziu,ale po kulinarnej wtopie,Twoje rowerowe dokonania,a już te łókżowe w szczególności mocno wątpliwe. Bardzo mocno. Jedyne co jeszcze może Ciebie uratować to film z tych dokonań. Czekamy
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Tak jak piszesz, Biszop. To wszystko to bzdety. Ale ta opinia, że jest głośna pow 120 km to nie jest jednostkowa tylko sporo osób tak pisało. Potem doczytałem, że Mazda mocno odchudziła auto, żeby było lżejsze (jest lżejsze od Insigni i Mondeo) i to poszło też kosztem wygłuszenia. Ale auto konkretne. Takie w Gdańsku jest do wzięcia: https://www.mazda-gdansk-goworowski.pl/samochody-uzywane/mazda-mazda-6_149049Jak mi spuszczą 39900 to biere  aż zapytałem o tą głośność, pracownik ma prywatne takie auto. Kombi 2,5 z 2015 roku. W sumie nawet z nim kilka razy jechałem i nie zwróciłem uwagi. Ale twierdzi, że dla niego jest ok i absolutnie się nie uskarża na hałas. Chłopak jeździ i na nic nie narzeka, a raczej jest skrupulatny i dokładny no i dba o samochody, bo wiem jak ma zadbane firmowe auto. Tak samo z tym wycieraniem się skóry, 5 lat użytkowania i żadnych śladów. nie chcę Cie wpuszczać w nic, nie mam w tym żadnego interesu  po prostu z tego co wiem auto naprawdę godne polecenia. Oczywiście warto mieć na uwadze, że obecnie nie ma aut które są bez wad, tu wg mnie tych wad naprawdę mało, a zalet zdecydowanie sporo:) Dzięki za info. W necie komentarze zawsze są przesadzone. Twoje opinie + na tyle na ile poczytałem to już wiem, że auto bardzo dobre. Z tym kradzeniem to też na wyrost. Kradną ale głównie w stolicy.
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Niestety @niedzwiedziu,ale po kulinarnej wtopie,Twoje rowerowe dokonania,a już te łókżowe w szczególności mocno wątpliwe. Bardzo mocno. Jedyne co jeszcze może Ciebie uratować to film z tych dokonań. Czekamy 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Niestety @niedzwiedziu,ale po kulinarnej wtopie,Twoje rowerowe dokonania,a już te łókżowe w szczególności mocno wątpliwe. Bardzo mocno. Jedyne co jeszcze może Ciebie uratować to film z tych dokonań. Czekamy Proste, bajkopisarz klasyczny 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
umowę pokaż ! albo fakturę ! Ty bajkopisarzu Ty!
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Jak nie zmyslam jak Ty  ![[Linked Image from i.ibb.co]](https://i.ibb.co/60dzfc5/IMG-20200520-121544.jpg)
|
|
|
|
|
|
|
Pośredniczył w transakcji za darmoszkę. Serce rośnie.
|
|
|
|
|
|
|
Znaczy roście. Sprawdziłem w google. Ale rośnie też ładnie pasuje bo jak serce jest większe to jest lepsze.
|
|
|
|
|
|
|
Czyli jednak nie za darmo. Cofam tamten wpis.
|
|
|
|
|
|
|
Ciekawe jaki alkohol sobie zażyczył.
|
|
|
|
|
|
|
Tak jak piszesz, Biszop. To wszystko to bzdety. Ale ta opinia, że jest głośna pow 120 km to nie jest jednostkowa tylko sporo osób tak pisało. Potem doczytałem, że Mazda mocno odchudziła auto, żeby było lżejsze (jest lżejsze od Insigni i Mondeo) i to poszło też kosztem wygłuszenia. Ale auto konkretne. Takie w Gdańsku jest do wzięcia: https://www.mazda-gdansk-goworowski.pl/samochody-uzywane/mazda-mazda-6_149049Jak mi spuszczą 39900 to biere  aż zapytałem o tą głośność, pracownik ma prywatne takie auto. Kombi 2,5 z 2015 roku. W sumie nawet z nim kilka razy jechałem i nie zwróciłem uwagi. Ale twierdzi, że dla niego jest ok i absolutnie się nie uskarża na hałas. Chłopak jeździ i na nic nie narzeka, a raczej jest skrupulatny i dokładny no i dba o samochody, bo wiem jak ma zadbane firmowe auto. Tak samo z tym wycieraniem się skóry, 5 lat użytkowania i żadnych śladów. nie chcę Cie wpuszczać w nic, nie mam w tym żadnego interesu  po prostu z tego co wiem auto naprawdę godne polecenia. Oczywiście warto mieć na uwadze, że obecnie nie ma aut które są bez wad, tu wg mnie tych wad naprawdę mało, a zalet zdecydowanie sporo:) Dzięki za info. W necie komentarze zawsze są przesadzone. Twoje opinie + na tyle na ile poczytałem to już wiem, że auto bardzo dobre. Z tym kradzeniem to też na wyrost. Kradną ale głównie w stolicy. w stolycy to wszystko jest większe, lepsze, cięższe i częściej kradzione (patrz Biczyk  ) nawet bzyka się więcej a poważniej, sprawdziłbym sobie jeszcze koszty ubezpieczenia bo nie mam pojęcia w jakiej klasie ubezpieczeniowej jest Mazda. w Poznaniu w zwyżkowych zawsze były MB, BMW, Audi i....VW
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
|