Spokojnie pa Panowie damy radę nawet z.Muzykiem w bramce. A
Oglądałem fragmenty, mniejsze, większe, kilku meczów Bundesligi i taki nasunął mi się wniosek po tym co widziałem, chociaż to oczywiście może być za wcześnie po 2 kolejkach.
Generalnie, w tych meczach bez publiczności, drużyny lepsze w sensie piłkarskim, lepiej zorganizowane taktycznie, sobie radzą, bez względu czy grają u siebie czy na wyjeździe.
Dlatego jestem dobrej myśli, chociaż Lech też ostatnio grał ciekawie. Wisła z tym Skowronkiem, też miała wyniki i grała skutecznie.
Myślę jednak, że długa ławka rezerwowych z odpowiednią jakością piłkarską, będzie tym co zadecyduje.
Vincent mam nadzieję, że się gniewasz. Z naszego Zidana to szydera szła na całego nawet wśród kolegów z zespołu
Daj spokój o co się obrażać. Królewski to oryginał.
Ale tak w porównaniu tych czasów w zarządzaniu klubem a Cupiałowych to dzisiejsza ekipa przy kasie Telefoniki nie doprowadziłaby do takiego zjazdu finansowego a na koncie byłoby parę tytułów więcej. Chyba ...
oglądalność na pewno wzrośnie, zobaczymy jak się zaprezentuje i czy trema jej nie zje w programie na żywo, bo początki jako prezenterka JAGA TV miała bardzo ciężkie (ostro po niej jechali na jednej z naszych stron), ale się wyrobiła z czasem