Od razu widać, że Łukasz to profil gracz i jest po szkoleniu z "Zarządzanie budżetem gracza"
No i @fechu nie odrobił lekcji. Wiem co masz na myśli. Gram za tyle ile mogę wtopić (nawet jak na jeden typ poszło 33% wpłaconego budżetu, a słusznie sugerujesz, że powinno to być pewnie z 1-2% budżetu do gry). Przegram całość, trudno (coś się trafi to spoko, wypłaci się trochę). Za kilka dni nie będzie kolejnej wpłaty a za kilka tygodni ewentualnie. Więc już jestem wygrany.
no bo maja licencje, ale do momentu startu zablokowali dostep dla polskiego ip widocznie, jutro odblokuja, Ojro siedzi w Niemcach dlatego z niemieckiego ip moze wejsc
no bo maja licencje, ale do momentu startu zablokowali dostep dla polskiego ip widocznie, jutro odblokuja, Ojro siedzi w Niemcach dlatego z niemieckiego ip moze wejsc
Pomorski ZPN, który w przyszłym sezonie będzie prowadził rozgrywki III ligi gr. II opublikował komunikat, że na dzień 25.05.2020 trzy kluby otrzymały prawo do gry…
Mowa tutaj o Jarocie Jarocin, Polonii Środa Wielkopolska oraz beniaminku Flocie Świnoujście. Pozostałe kluby powinny uzupełnić braki w terminie 7 dni pod rygorem podjęcia decyzji o odmowie przyznania licencji.