Tak naprawdę w lidze to powinno być może 5-6 ekip z tego co jest teraz reszta za długi brak stadionu przekręty czy finansowanie ze skarbu państwa wypad
Tak naprawdę w lidze to powinno być może 5-6 ekip z tego co jest teraz reszta za długi brak stadionu przekręty czy finansowanie ze skarbu państwa wypad
I co na tą nudę wymyśliła?
jeśli mogę Ci coś podpowiedzieć, to jeśli chcesz z sukcesem, smalić cholewki do holenderki, to musisz diametralnie zmienić podejście. z obecnym nie masz najmniejszych szans A to nie wszystko, musiałbyś tez dokonać innej znaczącej zmiany
o Sensei nawet nie wspominam przez grzeczność bo on jest tak daleko, że stąd nie widać
I co na tą nudę wymyśliła?
jeśli mogę Ci coś podpowiedzieć, to jeśli chcesz z sukcesem, smalić cholewki do holenderki, to musisz diametralnie zmienić podejście. z obecnym nie masz najmniejszych szans A to nie wszystko, musiałbyś tez dokonać innej znaczącej zmiany
o Sensei nawet nie wspominam przez grzeczność bo on jest tak daleko, że stąd nie widać
Najbardziej bym się obawiała tej innej znaczącej zmiany
Jak można szkalować złoty trunek tym bardziej na forum sportowym?
Słuchaj radia
PIWO - wartości odżywcze i walory lecznicze. W jakie witaminy i minerały jest bogate piwo?
Browar jest mniej kaloryczny od wina
Piwo to najstarszy i najczęściej spożywany napój alkoholowy. Obecnie obok wody i herbaty jest najbardziej popularnym napojem na świecie. Mimo powszechnej opinii, że piwo sprzyja nadwadze i przyczynia się do powstania tzw. piwnego brzucha, wielu dietetyków i naukowców uważa, że piwo jest napojem bogatym w proteiny, witaminy i minerały, który jednocześnie leczy, orzeźwia i wybornie smakuje