Ten Lech teosiowy. Lecha widziałem z Legią i miałem opinię, że u siebie będą golić frajerów, bo źle nie wyglądali. Ale nie widziałem meczów Pogoni. Jeśli faktycznie taka kicha to trzeba brać kuchenkorza. Legia po Arce się przejedzie tylko po takim kursie to bez sensu.
I wszystko w piach. Hazardzista pozostanie hazardzistą.
Wszyscy wiemy, że do końca życia nimi będziemy. Nie muszę jutro nic grać. Słoneczko wyszło, jeszcze godzina w kołchozie i spierdalam na rower.
"Centralna Komisja Egzaminacyjna złoży w poniedziałek (8 czerwca) zawiadomienie na policję w sprawie możliwego przecieku podczas matury z języka polskiego – poinformował szef CKE Maciej Smolik. Około godz. 6.30 w woj. podlaskim zanotowano wzrost wyszukiwań w Google frazy "wesele elementy fantastyczne". "
Jednak TEO miał rację, że @forty ma coś wspólnego z maturą
pewnie ją zbanowali na tym forum tenisowym, a że jak to kobieta ma potrzebę wylania tych kilku tysięcy słów dziennie więc i mecz.pl był do tego naturalnym wyborem
Mnie już na każdym forum banowali bo zawsze mówię co myślę ale jakieś forum tenisowe to piersze słyszę
Originally Posted by latajaca_holenderka
Haczyk apropopo tenisa swego czasu współprowadziłam portal jednej z dyscyplin sportowych i wiele dziewczyn się tam udzielało
Taką miały wiedzę o tenisie ze podejrzewam że niektórym tutejszym znawcom by stringi pospadały a to było jeszcze w czasach gdzie tu się coś naprawdę działo
A jak już przychodził wielki szlem a zwłaszcza te nocne sesje Australia i US to potrafiły cała noc za noc siedzieć i dyskusje i analizy chociaż żadna w życiu u buka nie grała tongue
Ten Lech teosiowy. Lecha widziałem z Legią i miałem opinię, że u siebie będą golić frajerów, bo źle nie wyglądali. Ale nie widziałem meczów Pogoni. Jeśli faktycznie taka kicha to trzeba brać kuchenkorza. Legia po Arce się przejedzie tylko po takim kursie to bez sensu.
Lechowi daleko do klasowej ekipy nawet w skali ekstraklasy. Niby potrafi fajnie, ofensywnie pograć, ale lubi też sama pomóc rywalowi, strzelić sobie w stopę. Poerwsiierwsi stracą bramkę i już lipa. Jak z Legią chociażby. Tu bramkarz coś wywinie, tu Kostevych rączką zagra w polu karnym, Crnomarkovich też tykająca bomba. Muhar wiadomo.
Tiba, Gytkjaer, Jóźwiak, Ramirez, Gumny to top ekstraklasy, żeby tak jeszcze od tyłu to poukładać.