Widziałem Ojro, że grałeś Shiraka. Co sądzisz zatem, o świętej górze Ormian, wobec tego remisu Gyumri. Od rana kurs w górę, ale to może o niczym nie świadczyć.
Święta góra Ormian leży obecnie w Turcji i od strony Armenii jest całkowity zakaz wejścia trza zrobić delikatne obejście coś w stylu jechać z Wawy do Kraka przez Gdańsk
Co nie zmienia faktu holenderko, że dla Ormian jest świętą, a w jakich granicach teraz leży to wiem. I zapewniam Cię, nie że od tej chwili, po zasięgnięciu porady od wujka.
A tak na marginesie, rodzice mi kiedyś przekazali największy atlas jaki wydano w Polsce i wiele czasu za dziecka spędziłem na "czytaniu" go.
Co nie zmienia faktu holenderko, że dla Ormian jest świętą, a w jakich granicach teraz leży to wiem. I zapewniam Cię, nie że od tej chwili, po zasięgnięciu porady od wujka.
A tak na marginesie, rodzice mi kiedyś przekazali największy atlas jaki wydano w Polsce i wiele czasu za dziecka spędziłem na "czytaniu" go.
Tak, że wiesz...
A na tym największym atlasie to masz Armenię czy ZSRR
Tak, że wiesz...
A na tym największym atlasie to masz Armenię czy ZSRR