|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Puchar im gdzieś wcisnąć i kalendarz się zmieni
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ostatnia szansa na podgonienie poszła w siną dal  Miał być młody Piter w bramce i Serge od Jose to wszedł Magłajer i Nylander. Miał byc Pogba to został Rijad ale to akurat dobrze  Salah miał rozjebać system to nieudany lob, nieprzewidywanie sytuacji przy Sakho oraz zmarnowana setka w końcówce sprawiła że poszło jak zwykle 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobrze panie burbonie że nie dałeś teraz Ingsa na C 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Z moich notatek wynika że przegrałem z Rafig i Iti
Wygrałem z Valeverde. Proszę o potwierdzenie.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Dziękuje wszystkim za rywalizacje! Szczególne gratulacje dla fecha, że tak rozegrał końcówkę sezonu! Punktowo chyba remis  nie wiem czy dobrze odczytałem regulamin ( niech ktoś mnie poprawi jak się mylę ), ale przy równej ilości decyduje mniejsza ilość transferów, więc dla mnie ok Fechu jeżeli tak jest to ja i tak proponuje podzielić nagrodę za 1 i 2 mijejsce i rozliczyć po równo. no i już czekamy na kolejny sezon Pzdr
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Ja ze swojej strony, chciałem wszystkim podziękować za fajną zabawę.. Niestety, kolejny już raz,nonszalanckie podejście do owej zabawy, mnie zgubiło..daję fory na początku, a później nie odrobiłem..eh... Jestem tego samego zdania co Górnik...rozdzielić wygraną na równe cztery części.
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Vincent..dobry występ w fantasy..bardzo dobry burbon dlaczego nie użyłeś TC ? Byś miał tylko 3 punkty straty do podium byłem pewny, że użyłem...kurwa..znów nie zrobiłem sejw jor tim.. A Wy jak sie czujecie jak zaoral Was (Nas) Burbon, ktory nie potrafi zasejwowac?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mimo, że ukończyłem przed burbonen to ten sezon był dla mnie bardzo nieszczególny. Zaczęło się od wybrania Hanleya zamiast Lundstrama. Sprzedałem KDB przed Arsenalem to zrobił popis. Wstawienie Frederiksa (72 minuta) i Otamendiego (90 minuta) przez trenerów  gdy na ławce czekali Mcginn i Soyuncu z 5 i 14 punktami. Son na minusie jako C oraz 3 kolejki z Kejnem za 6 punktów gdy później w trzech następnych walnął 34. Mimo to jest 3 miejsce. Mam już w gablocie wygraną i drugi miejsce więc najniższy stopień podium przyjmuję z otwartymi rękoma  Teraz patrze że burbon drugi sezon z rzędu nie użył TC 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gratulacje dla zwycięzców  Szczerze podziwiam Wasz profesjonalizm i kwalitet! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Teraz patrze że burbon drugi sezon z rzędu nie użył TC  za rok użyje wszystkiego ze zwiększoną mocą to się nie pozbieramy dzięki pany za grę  co weekend śledzenie składów i kogo tym razem Pep wkurwił  uwielbiam to niech dają kolejny sezon
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Tak...burbon z roku na rok wyżej..takie tuzy zostawia w tyle i to nie minimalnie przez wskazanie sędziów..pełna profeska ( to pisałem ja nobrub )
A co do TC..matematycznie wyliczylem, że i tak mi nie pomoże wskoczyć na pudło..eh ta nonszalancja..
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Przy 26 osobach nagrody prezentują się następująco:
1500 600 300 200(za wygranie pojedynczego GW) Gratulacje Górnik Wałbrzych, coś pięknego ten nasz pojedynek  Doceniam Twoją propozycję równego podziału, ale byłoby to nieuczciwe wobec Ciebie. W przypadku remisu o kolejności decyduje ilość hitów, a Ty wziąłeś jeden mniej więc wygrałeś. Graty również dla Irka za 3 miejsce i iti za najlepszy wynik kolejki. Dajcie numer konta na priv wszyscy nagrodzeni Przyszły sezon zapowiada się mega ciężko bo burbon będzie miał do użycia 2 razy TC...
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Iti daj dane na priwa Ja to się ogólnie nie wypowiadam  Zawsze jak kogoś sprzedawałem to robił dwu cyfrówkę w następnej kolejce a jak kupowałem to nie grał albo zdobywał 3 punkty  Gratuluje wygranym za walkę do końca 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Teraz patrze że burbon drugi sezon z rzędu nie użył TC  za rok użyje wszystkiego ze zwiększoną mocą to się nie pozbieramy dzięki pany za grę  co weekend śledzenie składów i kogo tym razem Pep wkurwił  uwielbiam to niech dają kolejny sezon 12 września rusza nowy sezon jak dobrze pamiętam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Iti daj dane na priwa Ja to się ogólnie nie wypowiadam  Zawsze jak kogoś sprzedawałem to robił dwu cyfrówkę w następnej kolejce a jak kupowałem to nie grał albo zdobywał 3 punkty  Gratuluje wygranym za walkę do końca  Całe piękno tej gry, po wielu dobrych latach w Bayernie jak ja Pepa za te rotacje w City znienawidziłem  12 września rusza nowy sezon jak dobrze pamiętam  i to jest dobra wiadomość 
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Powiem tak ja mały żuczek w tym fpl gratuluję wszystkim uczestnikom. W szczególności pierwszej trójce. No i czwartemu też 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z moich notatek wynika że przegrałem z Rafig i Iti
Wygrałem z Valeverde. Proszę o potwierdzenie. Graty TEO. Emocje były do ostatniej kolejki. Oczekuję na rozliczenie od użytkownika mafia za jesienną edycję Typer Ekstraklasy od... grudnia 2019 r. Jak tylko mafia ureguluje, przekażę do Ciebie wygraną.
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Tak szczerze Valverde to co mnie powinien obchodzić Twój zakład z Mafią?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|