|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Myślę, że nie ma co promować drugiego miejsca pucharem...niestety  Mnie niepokoi co innego. Mamy już kolejnego profesjonalnego gracza w fantasy (kolejnego po Fechu), czy to jeszcze nasza amatorska liga? Jak żyć?  A na poważnie co do propozycji aby korzystać z Premium, absolutne weto z mojej strony  W przyszłym sezonie do gry dołączy jeszcze Burbon i już w ogóle mamy przechlapane  Fantasy Fortuna 1 liga ?
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
nie no premiuma nie używamy, ci którzy mają osobne ligi mogą spokojnie sobie założyć inne drużyny tak jak Górnik napisał. Zresztą te puchary od Vincenta i tak nie dochodzą, chyba poczta przechwytuje. Rząd położył łapę na naszych nagrodach.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Myślę, że nie ma co promować drugiego miejsca pucharem...niestety  Mnie niepokoi co innego. Mamy już kolejnego profesjonalnego gracza w fantasy (kolejnego po Fechu), czy to jeszcze nasza amatorska liga? Jak żyć?  A na poważnie co do propozycji aby korzystać z Premium, absolutne weto z mojej strony  W przyszłym sezonie do gry dołączy jeszcze Burbon i już w ogóle mamy przechlapane  Fantasy Fortuna 1 liga ? ooo to byłby niezły folklor nie no premiuma nie używamy, ci którzy mają osobne ligi mogą spokojnie sobie założyć inne drużyny tak jak Górnik napisał. Zresztą te puchary od Vincenta i tak nie dochodzą, chyba poczta przechwytuje. Rząd położył łapę na naszych nagrodach. ehh trza było mi to napisać przed tym jak się zrzekłem sprawdziłbym jak to jest
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
daj spokój ja już swoją gablotę z kurzu wyczyściłem, szkolne puchary za konkursy o wiedzy o olimpiadzie przesunąłem co by miejsce było I zostałem z tymi porządkami jak Himilsbach
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bo nie wytrzymie  Będzie puchar za zwycięstwo w 3 seriach, w tym tygodniu jedziemy z dalszym ciągiem. Będzie dużo grafiki !
|
|
|
Link skopiowany do schowka