|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Dokładnie. Martw się Radziu tym, co Nowak, Olewnik z innym głąbem Tarczyńskim wstrzykują Ci w baleron, którym miliony zajadają się na kolacyjkę (wliczając w to niestety i mnie) Ja tam takich eksperymentów nie jem. Albo sam sobie robie albo kupuje po wiejsku u regionalnego specjalisty  Słuszne podejście. Ja próbuję w myślach już ze 2 lata i nie mogę się zebrać, żeby poszukać tu gdzieś blisko u siebie. A najgorsze jest to, że jak już mi coś wpadnie swojskiego albo dobrej jakości ser to dziecom nie smauje, bo kubki smakowe wychodowane na gównie przemysłowym. W Bieszczadach miałem namiar na Greka, który w chałupie sam robi m.in fetę i inne sery. Zajebiste, chyba ze 2 kg nakupiłem. Dzieci wolały Almette. Ręce opadają czasami.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
I te słynne łososie norweskie, które z Norwegią mają wspólnego tylko właściciela tuczarni łososi w Chile i Peru. W miastach gdzie one się znajdują zachorowalność na raka wzrosła o kilkadziesiąt procent. Smacznego. Łosoś norweski nawet nie umywa się do łososia bałtyckiego czy troci. Ale przecież tamten różowiutki taki ładny a nasz biedny blady  Tylko weź mi powiedz gdzie tu kupić trociaka. Za dzieciaka pamiętam, że w zimie to wędkarz przy wędkarzu w główkach w Darłówku na trociaka się zasadzało. Teraz nie uświadczysz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
![[Linked Image from f.wszelkieprzepisy.pl]](https://f.wszelkieprzepisy.pl/images/mo3rveum/prawdziwa-salatka-grecka-orig.png) to jest to
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to wszystko pomówienia hodowców Karpii Wy tam w tej Ameryce, to tylko spisków szukacie, żeby szerzyć na świecie demokrację.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem z czym zazwyczaj się powinno ją jeść ale ostatnio jadłem z gołąbkami i wyszedł bardzo dobry mix;)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Trawę to króliki jedzą, Burbon potwierdzi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to wszystko pomówienia hodowców Karpii Wy tam w tej Ameryce, to tylko spisków szukacie, żeby szerzyć na świecie demokrację. jak Wam demokracja Ludowa tak się podoba , to proszę bardzo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Akagi, Karbownik zostaje ?
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
W Ameryce to dopiero junky food.
15 lat temu już mleko nie smakowało jak mleko.
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
I te słynne łososie norweskie, które z Norwegią mają wspólnego tylko właściciela tuczarni łososi w Chile i Peru. W miastach gdzie one się znajdują zachorowalność na raka wzrosła o kilkadziesiąt procent. Smacznego. Łosoś norweski nawet nie umywa się do łososia bałtyckiego czy troci. Ale przecież tamten różowiutki taki ładny a nasz biedny blady  Tylko weź mi powiedz gdzie tu kupić trociaka. Za dzieciaka pamiętam, że w zimie to wędkarz przy wędkarzu w główkach w Darłówku na trociaka się zasadzało. Teraz nie uświadczysz. Na wędkę ciężko złapać. Ja tam z kutrów biorę. I mroże.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Trawę to króliki jedzą, Burbon potwierdzi kupuje bez tych liści. Oliwki,feta,pomidorki koktajlowe, papryka,czerwona cebula i zalewa winegret U mnie 10/10:)
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Trawę to króliki jedzą, Burbon potwierdzi Tu się zgodzę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W Ameryce to dopiero junky food.
15 lat temu już mleko nie smakowało jak mleko. mleka nie pije, jedynie Kefiry KEFIR NATURALNY + Dużo pieprzu + trochę soli I wychodzi bardzo dobra popitka do obiadu
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Ryby to w ogóle jem tylko co z kutra przytargam. Wczoraj nawet jak byliśmy z Żoną w smażalni w Dżwirzynie to Ona Turbot ja pierś z kurczaka. Wyjątkiem jest właśnie ten łosoś jak długo nie ma z kutrów to biorę norwega do wędzenia na zimno.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Można też taki KEFIR pić z talarkami ziemniaczanymi z wbitymi doń jajkami
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Akagi, Karbownik zostaje ? Okienko do 5 października, po eliminacjach chyba pójdzie, ale to tylko kwestia ceny. Rozumiem, że zapytałeś w kontekście Buksy. 
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
I te słynne łososie norweskie, które z Norwegią mają wspólnego tylko właściciela tuczarni łososi w Chile i Peru. W miastach gdzie one się znajdują zachorowalność na raka wzrosła o kilkadziesiąt procent. Smacznego. Łosoś norweski nawet nie umywa się do łososia bałtyckiego czy troci. Ale przecież tamten różowiutki taki ładny a nasz biedny blady  Tylko weź mi powiedz gdzie tu kupić trociaka. Za dzieciaka pamiętam, że w zimie to wędkarz przy wędkarzu w główkach w Darłówku na trociaka się zasadzało. Teraz nie uświadczysz. Na wędkę ciężko złapać. Ja tam z kutrów biorę. I mroże. Biły na blachę. Jak na tarło szły.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Akagi, Karbownik zostaje ? Okienko do 5 października, po eliminacjach chyba pójdzie, ale to tylko kwestia ceny. Rozumiem, że zapytałeś w kontekście Buksy.  U Buksy nic nowego. Pytam trochę pod innym kątem. Bo ma razie wychodzi ciekawe okienko w skali ekstraklasy bez jakiegoś exodusu talentów i kilku fajnych grajków przynajmniej na papierze przychodzi
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
To już nie te czasy. Zresztą jak w główkach i jak szły na tarło to podejrzewam że na szarpaka kłusowali. U Nas tez to było nagminne.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|