|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Oglądam L+ekstra. Kurwa czerwo dla Wilusza to obowiązek.
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
haha no właśnie  pytanie tylko - dlaczego? 
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
thx, wHiTe, za poświęcenie czasu 
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Dla tego z Górnika co faulował jak miał być karny a nie był też czerwo jak byk.
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
haha no właśnie  pytanie tylko - dlaczego?  no bo wszedłeś z kopyta i im pocisnąłeś że są słabi. To tak jakby wszedł tu jakiś knypek i w pierwszym poście wyśmiał Łukasza co on typuje i że się nie zna na zakładach sportowych
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
kwestia formy, jakieś "spuszczanie w kiblu" "zamykanie gęby chujem" to niespecjalnie do mnie trafia. Ale może taki ten język hip-hopowy, w "kalibrowych" czasach też mnóstwo raperów z takim językiem było i jakoś to się przyjmowało
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
wHiTe, zgoda.. ale myślałem, że od tego to forum jest, żeby mówić co i jak, bo w powitalnej prywatnej wiadomości napisano: "Nie bój się krytycznie pisać o cudzych utworach. Dzięki krytyce patrzymy na swoje błędy i stajemy się lepsi!" nikogo nie wyzywałem personalnie.. więc trochę się zdziwiłem, że tak się poobrażali  no i nie do końca tak, jak napisałeś.. bo to tak, jakby ktoś przyszedł, pocisnął nam, że jesteśmy słabi, a sam dałby 10 trafionych z rzędu i pozamiatał 
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
kwestia formy, jakieś "spuszczanie w kiblu" "zamykanie gęby chujem" to niespecjalnie do mnie trafia. Ale może taki ten język hip-hopowy, w "kalibrowych" czasach też mnóstwo raperów z takim językiem było i jakoś to się przyjmowało do mnie też to nie trafia.. wydaje mi się, że moja "agresja", jeśli już, to jest bardzo zawoalowana i nie tak "prostacka", ale może to mi się tak wydaje...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Steinbors dzisiaj urodziny, Imazowa zaciążyła, no to 3 punkty jadą do Białegostoku po golu Jesusa trzeba kołyskę zrobić, nie ma innej opcji
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
kwestia formy, jakieś "spuszczanie w kiblu" "zamykanie gęby chujem" to niespecjalnie do mnie trafia. Ale może taki ten język hip-hopowy, w "kalibrowych" czasach też mnóstwo raperów z takim językiem było i jakoś to się przyjmowało do mnie też to nie trafia.. wydaje mi się, że moja "agresja", jeśli już, to jest bardzo zawoalowana i nie tak "prostacka", ale może to mi się tak wydaje... no ale u nas sprawa prosta, jest typ i jest wynik czarno na białym, nie da się rzeczywistości przekręcić  A tam to mimo wszystko kwestia oceny, oni chwaląc twoje rymy musieli by się przyznać że sami są marni. A to nie takie proste 
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
nie ten post zacytowałem co trzeba
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla tego z Górnika co faulował jak miał być karny a nie był też czerwo jak byk. TEO L przegrała zasłużenie a co do decyzji sędziego to wiele na łazienkowskiej było takich decyzji w stronę gospodarzy - niezapomnę rzekomej ręki w polu karnym w spotkaniu z Lechem. także wiesz ten tego ... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Steinbors dzisiaj urodziny, Imazowa zaciążyła, no to 3 punkty jadą do Białegostoku po golu Jesusa trzeba kołyskę zrobić, nie ma innej opcji Piast to dzisiaj bierze nie ma bata szczególnie, że im się dobrze u siebie gra z Jagą
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
wHiTe  dobrze mi to przedstawiłeś.. suma sumarum jestem zadowolony, bo poćwiczyłem sobie trochę 
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Dla tego z Górnika co faulował jak miał być karny a nie był też czerwo jak byk. TEO L przegrała zasłużenie a co do decyzji sędziego to wiele na łazienkowskiej było takich decyzji w stronę gospodarzy - niezapomnę rzekomej ręki w polu karnym w spotkaniu z Lechem. także wiesz ten tego ...  Ten tego Aker to się wypowiadam o tej konkretnej sytuacji. A w tym sezonie to nie pierwsza przeciwko L.
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
sto lat TEO  spoznione ale lepiej pozno niz pozniej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla tego z Górnika co faulował jak miał być karny a nie był też czerwo jak byk. TEO L przegrała zasłużenie a co do decyzji sędziego to wiele na łazienkowskiej było takich decyzji w stronę gospodarzy - niezapomnę rzekomej ręki w polu karnym w spotkaniu z Lechem. także wiesz ten tego ...  Ten tego Aker to się wypowiadam o tej konkretnej sytuacji. A w tym sezonie to nie pierwsza przeciwko L. TEO sorry za porównanie ale kiepskiej ba Letnicy to przeszkadza rąbek u spódnicy
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Ale Aker ja nie mówię że wynik byłby inny. Grali gnój. Ale to nie usprawiedliwia ślepych kretów.
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
sto lat TEO  spoznione ale lepiej pozno niz pozniej Podziękował
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale Aker ja nie mówię że wynik byłby inny. Grali gnój. Ale to nie usprawiedliwia ślepych kretów. jasne że tak i nawet VAR tego nie wyeliminuje
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|