przeszedł mnie TEN dreszcz... czasem odnoszę wrażenie, że mieszkamy obok siebie i widujemy się codziennie... albo - co gorsza - że latająca ma okna naprzeciw moich i lornetkę do podglądania... i takie coś do podsłuchiwania.. i wogóle, że wie wszystko zna wszystkich
przeszedł mnie TEN dreszcz... czasem odnoszę wrażenie, że mieszkamy obok siebie i widujemy się codziennie... albo - co gorsza - że latająca ma okna naprzeciw moich i lornetkę do podglądania... i takie coś do podsłuchiwania.. i wogóle, że wie wszystko zna wszystkich
z 6 stron żeście napisali od ostatniego mojego pobytu na forumie i nic godnego uwagi Nawet się doszukałem jednego posta wątpiącego w Inter. To już może być zaczątek chamstwa Ehh
z 6 stron żeście napisali od ostatniego mojego pobytu na forumie i nic godnego uwagi Nawet się doszukałem jednego posta wątpiącego w Inter. To już może być zaczątek chamstwa Ehh
PS a Pio dalej swoje
puchar Wloch dzisiaj jest? ekspert jest? typy eksperta z pucharu sa?
najgorzej wlasnie samemu cos wybrac, dobrze jak ktos poda bo jest na kogo zwalic jednak przydaloby sie dobrze zakonczyc wrzesien i elegancko wejsc w jesien, jak dzik w zoledzie ?
Witam. Wczoraj gad siedem żółtek dał w meczu Oly a czerwo mu jakoś umkneło. Szkoda wielka szkoda bo by dzień zamknął na dużym plusie a tak tylko delikatny minus ( karny Marcinka) Dziś pierwsze co bije po to RED Paok-u . Orsato prowadzi to nawet karny można rozważyć. Ale red można grać bez obaw. Karny Redbule pewnie też dostaną bo grają radosny ofensywny futbol to i żyd (w polu karnym )nogę wsadzi gdzie nie potrzeba. Taki moje przemyślenia. Czekam na głosy krytyków