Ode mnie. Sandecja gol÷Jastrzębie gol Ale ponad 2 wychodzi. Kurwa Ale przewraca w morzu
TEO dużej ilości bursztynu w sieci życzę ostatnio oglądałem program na history że wiele kutrów już dawno by splajtowało gdyby nie bursztyn w sieci
Nie te lata Aker teraz grudke znależć to rzadkość
ostatnio w Sobieszewie jak był sztorm polazłem rano szukać bursztynu laska z mojego hotelu już wracała z plaży z bananem na twarzy i podzieliła się radością znalazła bursztym w kształcie pokaźnej kostki i to jeszcze z jakimś robaczkiem zatopionym w środku 10 patyków min. za to dostanie trza było kurna wcześniej wstać
we wtorki zawsze był w hotelu jubiler z wyrobami z bursztynu i skupował takie cuda zresztą koleś jest mistrzem świata wśród poławiaczy bursztynu
to on: https://www.google.com/search?q=mistrz+swiata+poławiaczy+bursztynu&client=opera&hs=ojG&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiM0ODe0KfsAhWjl4sKHTbhCzQQ_AUoAXoECAwQAw&biw=1326&bih=627#imgrc=5mGmyMvO-_ZxkM
Ode mnie. Sandecja gol÷Jastrzębie gol Ale ponad 2 wychodzi. Kurwa Ale przewraca w morzu
TEO dużej ilości bursztynu w sieci życzę ostatnio oglądałem program na history że wiele kutrów już dawno by splajtowało gdyby nie bursztyn w sieci
Nie te lata Aker teraz grudke znależć to rzadkość
ostatnio w Sobieszewie jak był sztorm polazłem rano szukać bursztynu laska z mojego hotelu już wracała z plaży z bananem na twarzy i podzieliła się radością znalazła bursztym w kształcie pokaźnej kostki i to jeszcze z jakimś robaczkiem zatopionym w środku 10 patyków min. za to dostanie trza było kurna wcześniej wstać
10 000 to by musiało mieć z 800gram. Szczerze największy jaki widziałem że 350gram. Więc nie wierzę że bez sprzętu na plaży takie coś znalazła
TEO laska była tam rano pobiegać gadała że kijkiem go znalazła może szukała tam innego kija ale nie miała zadnego sprzetu bursztyn był na połowe dłoni co do ceny to może przesadziłem ale pajączek w środku robił wrażenie
Szanowny Kliencie, informujemy, że konto online w naszym serwisie zostało tymczasowo zablokowane, z uwagi na konieczność dokonania dodatkowej weryfikacji tożsamości jego właściciela.
Zgodnie z punktem 6.22. Regulaminu STS, prosimy o udanie się do wybranego lokalu naziemnego, w celu dokonania weryfikacji tożsamości.
W tym celu prosimy o wskazanie, w odpowiedzi na tę wiadomość, adresu lokalu z listy dostępnej pod poniższym linkiem:
Po otrzymaniu informacji, w którym lokalu pracownikom instrukcję postępowania. Na miejscu wymagane będzie uzupełnienie formularza otrzymanego od pracownika. W formularzu konieczne będzie uzupełnienie danych osobowych, w tym numeru rachunku bankowego.
Po weryfikacji zgodności danych z formularza z dokumentem tożsamości, informacja ta zostanie przekazana do firmy.
Kolejnym etapem weryfikacji będzie potwierdzenie, że właściciel konta online jest także właścicielem rachunku bankowego, przypisanego do konta online STS. Zgodnie z Regulaminem Internetowych Zakładów Bukmacherskich numer rachunku bankowego musi należeć do właściciela konta STS.
W celu weryfikacji, prosimy o dokonanie przelewu w kwocie 1 grosza na numer rachunku:
Kilkadziesiat wplat i wyplat. W ciagu ostatnich dwoch tygodni zlecone 3 wieksze wyplaty. Duzo wieksze niz przez ostatni rok grania w tym pseudobuku. Ciekawe czy to dlatego czy jakis randon control.