burbi, rozejrzyj tam się. GAIS nie jest faworytem u siebie z Norrby. Tam jakieś kontuzje?
Drugi mecz nie będzie Celika ( złamany obojczyk ) to jak dla mnie jakieś 30% wartości Makreli. Goście zaś, bez pauzującego za kartki Pekalskiego - równie duża strata. Generalnie, to uważam, że rynek odpowiednio ustawiony na to spotkanie, obie drużyny nie są jeszcze pewne bytu, i każdy punkt przyjmują z pokorą. Przedsezonowe oczekiwania co do tych drużyn były takie..Makrele 7-9 miejsce, Norrby 12-13.. Gdybym miał cos tutaj ruszać, to zabawowo X/u2,5 @3,70
Jestem quincy, ale w weekendy jest tyle meczów których nie jestem pewny, szczególnie tyczy się to tych przeciwko faworytom, że wysyłam kilka maxikombi, żeby ewentualnie nie żałować, jak wejdą a ja tego w singlu lub dublu nie wysłałem.
może będzie jakaś ciekawostka o Rocco to przeczytasz
Chyba właśnie Vinc chce powiedzieć jak słynny Rocco, który kiedyś prowadząc Padovę przeciwko Juventusowi na słowa turyńskiego dziennikarza życzące powodzenia "Niech wygra lepszy" odpowiedział "Mam jednak nadzieje, że nie".
może będzie jakaś ciekawostka o Rocco to przeczytasz
Chyba właśnie Vinc chce powiedzieć jak słynny Rocco, który kiedyś prowadząc Padovę przeciwko Juventusowi na słowa turyńskiego dziennikarza życzące powodzenia "Niech wygra lepszy" odpowiedział "Mam jednak nadzieje, że nie".