|
|
Fundator
|
|
Fundator
Dobra już przestańcie sobie z dziubkow spijać
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Radek Majewski to widzę chyba już na stałe się zapisał jako ekspert telewizyjny.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurna jak w piątek nie grałem to wszystko wlazło jak wczoraj zagrałem to wszystko nie wlazło cały zysk uciułany we wrześniu poszedł z powrotem do buka jak tu kurwa być inwestorem panie premierze Wśród starodawnych indiańskich hazardzistów krążyło takie przysłowie , "łatwo przyszło łatwo poszło " to raczej nie trafione przysłowie bo ciężko przyszło ale łatwo i szybko poszło 
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
kurna jak w piątek nie grałem to wszystko wlazło jak wczoraj zagrałem to wszystko nie wlazło cały zysk uciułany we wrześniu poszedł z powrotem do buka jak tu kurwa być inwestorem panie premierze u mnie październik fatalny, potraciłem prawie całość zysku z miesięcy czerwiec-wrzesień  Ja na szczęście nie mam tego problemu. Nie pamiętam kiedy miałem zysk 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W Alkmaar 6 przypadków Covid, na razie 1.32 na Napoli
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurna jak w piątek nie grałem to wszystko wlazło jak wczoraj zagrałem to wszystko nie wlazło cały zysk uciułany we wrześniu poszedł z powrotem do buka jak tu kurwa być inwestorem panie premierze u mnie październik fatalny, potraciłem prawie całość zysku z miesięcy czerwiec-wrzesień  Ja na szczęście nie mam tego problemu. Nie pamiętam kiedy miałem zysk  Elegancko. Głowa spokojna przynajmniej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Skład Śląska solidnie się prezentuje TEO co to temu Gamrotowi zrobili ? Nie widziałem walki. Ale wszystkie statystyki ciosów obaleń do niego. Nie wiem co Ci sędziowie odjebała. Nawet Gruzin po walce poweidział że Gamrot wygrał. Kretol na przerwie oglądał to napisze później 
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
Wszyscy się mażą od rana. Jeszcze Łukasza brakuje żeby napisał że powoli odchodzi. Burbon postaw towarzystwo do pionu bo morale leży i kwiczy
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
Wszyscy się mażą od rana. Jeszcze Łukasza brakuje żeby napisał że powoli odchodzi. jestem! czas powoli odchodzić od tego dziadostwa 
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Swoją drogą miał rację Boniek (wiem kontrowersyjna opinia) co do tego, że polskie kluby utajniają kto chory na wirusa. To co zrobiła Wisła przed meczem że Stalą to już przegięcie. Nawet pracownicy klubu w Myślenicach nie wiedzą kto pojechał. Pod bazę podjechał pusty autobus zabrać tylko sprzęt.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na LM to Ajax, Lipsk (oba Redbulle może?)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
A tak w ogóle to gratulacje dla Senseia. Wygrać przy wczorajszych wynikach. Duży wyczyn.
|
|
|
|
|
|
|
Zaraz aker dostanie maxikombi na odrobienie strat. Już robię.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Swoją drogą miał rację Boniek (wiem kontrowersyjna opinia) co do tego, że polskie kluby utajniają kto chory na wirusa. To co zrobiła Wisła przed meczem że Stalą to już przegięcie. Nawet pracownicy klubu w Myślenicach nie wiedzą kto pojechał. Pod bazę podjechał pusty autobus zabrać tylko sprzęt. Bez obrazy ale Wisła Kraków to generalnie mocno absurdalny klub w ostatnich latach
|
|
|
|
|
|
|
Wszyscy się mażą od rana. Jeszcze Łukasza brakuje żeby napisał że powoli odchodzi. Burbon postaw towarzystwo do pionu bo morale leży i kwiczy W nocy pisałem. Żyjemy.
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
a jaki sensei miał kupon?
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
Swoją drogą miał rację Boniek (wiem kontrowersyjna opinia) co do tego, że polskie kluby utajniają kto chory na wirusa. To co zrobiła Wisła przed meczem że Stalą to już przegięcie. Nawet pracownicy klubu w Myślenicach nie wiedzą kto pojechał. Pod bazę podjechał pusty autobus zabrać tylko sprzęt. Królewski wklejał wczoraj zalecenia PZPN żeby nie podawać. Aczkolwiek zgadzam się że to idiotyzm, bo jak dochodzi do składu meczowego to i tak widać kogo brakuje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Swoją drogą miał rację Boniek (wiem kontrowersyjna opinia) co do tego, że polskie kluby utajniają kto chory na wirusa. To co zrobiła Wisła przed meczem że Stalą to już przegięcie. Nawet pracownicy klubu w Myślenicach nie wiedzą kto pojechał. Pod bazę podjechał pusty autobus zabrać tylko sprzęt. Bez obrazy ale Wisła Kraków to generalnie mocno absurdalny klub w ostatnich latach Nie o taki komentarz mi chodziło, szczególnie od króla Excela
|
|
|
Link skopiowany do schowka