Jeszcze Finczyki wyglądają w miarę ok ale to też bez przekonania . Ciężki kawał chleba te kadry, ile się trzeba napocić żeby typ znaleźć nie mówiąc o trafieniu
kemp wszystko spoko ale jak koles zaczyna mowic "co wtedy mowia blogerki modowe..." to ja wylaczam filmik bo to znaczy ze je oglada
a co do skarpet i sandalow polecam w lato wyjazd nad morze i pochodzenie troche po knajpach nieraz zdarzylo mi sie ze jedzac w knajpie przyszedl ktos w sandalach bez skarpet z tak oblesnymi stopami ze mi sie jedzenie cofalo
kemp wszystko spoko ale jak koles zaczyna mowic "co wtedy mowia blogerki modowe..." to ja wylaczam filmik bo to znaczy ze je oglada
a co do skarpet i sandalow polecam w lato wyjazd nad morze i pochodzenie troche po knajpach nieraz zdarzylo mi sie ze jedzac w knajpie przyszedl ktos w sandalach bez skarpet z tak oblesnymi stopami ze mi sie jedzenie cofalo
noscie kurwa te skarpety do sandalow! koniecznie
nie nie żądnych sandałów ,tylko pełne obuwie
klapki tylko na basenie
musicie cos kurwa żyć bo wkrótce wyjdą z dinami na ulice
nie znoszę tego dzikiego trenera- specjalista kurwa od wszystkiego pruję tą pizdę bez sensu, a co gorsza ma wielu wyznawców co by ci wszyscy "specjaliści" robili jak nie było by jutuba...