także kemp na twoim miejscu robiłbym teraz transfery pod kolejkę 11, bo ty i tak celujesz tylko w wynik kolejki. Minusy zbierzesz teraz a w 11 kolejce wejdziesz cały na biało ze świeżymi grajkami
także kemp na twoim miejscu robiłbym teraz transfery pod kolejkę 11, bo ty i tak celujesz tylko w wynik kolejki. Minusy zbierzesz teraz a w 11 kolejce wejdziesz cały na biało ze świeżymi grajkami
to jeszcze sporo szans.. a sytuacja komfortowa, mogę zmieniać całą jedenastkę.. minus, że ciężej przewidzieć zawieszenia/kontuzje/absencje.. jeśli wogóle można to przewidzieć.. a tym bardziej jedną kolejkę "w przód"
to jeszcze sporo szans.. a sytuacja komfortowa, mogę zmieniać całą jedenastkę.. minus, że ciężej przewidzieć zawieszenia/kontuzje/absencje.. jeśli wogóle można to przewidzieć.. a tym bardziej jedną kolejkę "w przód"
kolejek zostało 5, a biorąc pod uwagę że przy wymianie całej jedenastki tracisz szanse na dobry wynik w następującej kolejce, to szans masz całe dwie. Kolejka 11 i 13/14
kolejek zostało 5, a biorąc pod uwagę że przy wymianie całej jedenastki tracisz szanse na dobry wynik w następującej kolejce, to szans masz całe dwie. Kolejka 11 i 13/14
i ta Polska i ta Włoska Fantasy jest KONKRETNIE ZJEBANA powinni brać przykład z ANGIELSKIEJ
teoretycznie, przy przełożonych meczach zostajesz z zawodnikami ,którzy mogą już grać dla innego klubu.W angielskiej taka bzdura jest niemozliwa.
Wszędzie są deadliny transferów i polska wersja kończy się po rundzie. Więc przypadek o którym piszesz, bardziej prawdopodobny w Anglii i teraz uwaga, tam też przekładają mecze i druga uwaga było tak nawet jak Covidu nie było.
we włoskiej nie można zrobić transferu bo trwa kolejka kurwa artyści
to ma chronić takie gorące głowy które oglądają mecz w TV, zobaczą takiego Okaka Chukę w akcji i już by robili transfery pod wpływem emocji. A tak to usiądą we wtorek na spokojnie z chłodną głową