Zaraz pojawi się zestaw na urozmaicenie konkursu quizowego. Wg podanych kursów typujemy kolejkę środową Serie A. Tym razem zamiast klasycznego typera, wybieramy 1x2 lub z podpórkami - 6 opcji do każdego zdarzenia. Do klasyfikacji dodajemy quasiAKO z dodania kursów trafionych.
W tamtym czasie lider zespołu Kult-Kazik Staszewski,który pomieszkując na Teneryfie,chadzał na mecze,tak cię opisał:"Żal dupę ściska,patrząc na to co dziś prezentuje"
jesli chodzi o quizy to dodam od siebie ze chociaz czasem sobie pomarudze (bardziej dla zawiazania jakiegos tematu) to jestem wdzieczny osobom ktore sie tym zajmuja i dostarczaja nam rozrywki, macie piwo ode mnie na zlocie Bicza kiedy juz wygra 600k
jesli chodzi o quizy to dodam od siebie ze chociaz czasem sobie pomarudze (bardziej dla zawiazania jakiegos tematu) to jestem wdzieczny osobom ktore sie tym zajmuja i dostarczaja nam rozrywki, macie piwo ode mnie na zlocie Bicza kiedy juz wygra 600k
i zeby nie bylo tak cukierkowo to jeszcze:
holenderka uspokoj sie
nie przyjedziesz bo Cie na nim zaciukam maczetą
nie znam tej zabawy ale jestem otwarty na nowe doswiadczenia rozumiem ze chlopaki tez moga maczetami machac?