|
|
Fundator
|
|
Fundator
poczekajcie z tym jeszcze chwilę
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
robimy ten puchar czy nie ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
robimy ten puchar czy nie ? Zrobimy jak się okaże ile osób zapisane . I ile się do niego będzie chciało dołączyć. Puchar nie musi od 1 kolejki ruszyć
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Pora gasić światło... Burbon 124 punkty i Martinez oraz Grealish do gry. To się nie dzieję. Dobranoc smile
Poraz pierwszy w historii, pierwszy w polskim tysiącu ( plac 995 ) i tragicznie wybrany kapitan. 76.514 overall  Fechu chyłkiem obciera łzę w oku, pękając z dumy  Stworzyłem potwora  Trochę szkoda, że nie możesz powalczyć w lidze mecz.pl   trzeba mnie było nie wypierdalać 
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
ja to widzę tak. Wpisowe extra 30 zł dla tych co chcą grać w pucharze. Przy zapisie KAŻDY wybierze numerek od 1 do 16, ci co wpłacą grają w pucharze o pieniążki ci co nie wpłacą grają o chwałę. Ja zaraz przygotuje drabinkę z numerkami zamiast nicków i wyśle na nowo założonego maila do którego hasło podam po skończeniu zapisów. 1/8, ćwierćfinały i półfinały gramy do 2 wygranych setów,a finał do 3-ech. Czyli po 14 kolejkach będziemy mieli zwycięzcę. W przypadku remisu w secie, oboje uczestników dostaje po 1 wygranym secie. W przypadku mało prawdopodobnego remisu 2-2, decyduje liczba zdobytych punktów przez obrońców, a jeśli dalej remis (czyli przez dwie kolejki dwie osoby będą miały ten sam skład) to decyduje miejsce z poprzedniej edycji. A jeżeli dalej remis to obie drużyny wypierdolone dyscyplinarnie za stwarzanie problemów. Podział puli proponuje 80 % za 1 miejsce i 20 % za drugie. W przypadku gdy w którejś fazie zostaną tylko uczestnicy grający dla zabawy np w półfinale, to ze wszystkich ćwierćfinalistów którzy wpłacili wpisowe, robimy mini ligę która będzie grała do końca sezonu i wtedy podział puli wg wyników tej mini ligi
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
*sugestie (w liczbie mnogiej), co poprawić. A jak nie ma sugestii to proszę napisać "wow Łajt, super to wymyśliłeś"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
ja to widzę tak. Wpisowe extra 30 zł dla tych co chcą grać w pucharze. Przy zapisie KAŻDY wybierze numerek od 1 do 16, ci co wpłacą grają w pucharze o pieniążki ci co nie wpłacą grają o chwałę. Ja zaraz przygotuje drabinkę z numerkami zamiast nicków i wyśle na nowo założonego maila do którego hasło podam po skończeniu zapisów. 1/8, ćwierćfinały i półfinały gramy do 2 wygranych setów,a finał do 3-ech. Czyli po 14 kolejkach będziemy mieli zwycięzcę. W przypadku remisu w secie, oboje uczestników dostaje po 1 wygranym secie. W przypadku mało prawdopodobnego remisu 2-2, decyduje liczba zdobytych punktów przez obrońców, a jeśli dalej remis (czyli przez dwie kolejki dwie osoby będą miały ten sam skład) to decyduje miejsce z poprzedniej edycji. A jeżeli dalej remis to obie drużyny wypierdolone dyscyplinarnie za stwarzanie problemów. Podział puli proponuje 80 % za 1 miejsce i 20 % za drugie. W przypadku gdy w którejś fazie zostaną tylko uczestnicy grający dla zabawy np w półfinale, to ze wszystkich ćwierćfinalistów którzy wpłacili wpisowe, robimy mini ligę która będzie grała do końca sezonu i wtedy podział puli wg wyników tej mini ligi no i jeszcze tak, po zapisie 15 osób ja automatycznie biorę ostatni wolny numerek. Jeśli tyle osób nie będzie grało w lidze, to biorę numerek najmniejszy wolny. Jeśli np. 18 osoba zapisana do ligi będzie chciała wpłacić na puchar a nie wszyscy wcześniej zapisani wyrazili chęć to przejmuje numerek i miejsce osoby najwcześniej wpisanej w temacie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fechu, Ty mnie powiedz jeszcze skoro zawitałeś, dlaczego Ciebie nie ma w naszej kłizowej zabawie? To jest fajna inicjatywa Vinca, a bez Ciebie to nie to samo 
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
drabinka jest już na mailu [email protected]Akhu mógłbyś edytować post Vincenta z tym regulaminem pucharu co go tu wkleiłem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja to widzę tak. Wpisowe extra 30 zł dla tych co chcą grać w pucharze. Przy zapisie KAŻDY wybierze numerek od 1 do 16, ci co wpłacą grają w pucharze o pieniążki ci co nie wpłacą grają o chwałę. Ja zaraz przygotuje drabinkę z numerkami zamiast nicków i wyśle na nowo założonego maila do którego hasło podam po skończeniu zapisów. 1/8, ćwierćfinały i półfinały gramy do 2 wygranych setów,a finał do 3-ech. Czyli po 14 kolejkach będziemy mieli zwycięzcę. W przypadku remisu w secie, oboje uczestników dostaje po 1 wygranym secie. W przypadku mało prawdopodobnego remisu 2-2, decyduje liczba zdobytych punktów przez obrońców, a jeśli dalej remis (czyli przez dwie kolejki dwie osoby będą miały ten sam skład) to decyduje miejsce z poprzedniej edycji. A jeżeli dalej remis to obie drużyny wypierdolone dyscyplinarnie za stwarzanie problemów. Podział puli proponuje 80 % za 1 miejsce i 20 % za drugie. W przypadku gdy w którejś fazie zostaną tylko uczestnicy grający dla zabawy np w półfinale, to ze wszystkich ćwierćfinalistów którzy wpłacili wpisowe, robimy mini ligę która będzie grała do końca sezonu i wtedy podział puli wg wyników tej mini ligi no i jeszcze tak, po zapisie 15 osób ja automatycznie biorę ostatni wolny numerek. Jeśli tyle osób nie będzie grało w lidze, to biorę numerek najmniejszy wolny. Jeśli np. 18 osoba zapisana do ligi będzie chciała wpłacić na puchar a nie wszyscy wcześniej zapisani wyrazili chęć to przejmuje numerek i miejsce osoby najwcześniej wpisanej w temacie ![[Linked Image from i.ibb.co]](https://i.ibb.co/3Yzq37f/comment-zzf301oe95-D8c-Tc-PErc9-GQwl9-H7o154-Z.gif) [ ibb.co]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zaraz ogarnę. Jest dopiero 11:18 a tu się tyle dzieje. Nie nadążam
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
np. mamy już 16 osób zapisanych w lidze z czego 10 gra w pucharze o pieniądze a 6 tylko o chwałę. Pierwszy w temacie wpisał się fechu, ale on np. nie chce grać w pucharze. Numerek tak czy siak musiał wybrać i jest to nr 15 Przychodzi quinc, zapisuje się do ligi jako 17-sty zawodnik i chce grać w pucharze o pieniądze. No ale w drabince nie ma już dla niego miejsca, więc bierzemy pierwszego z góry czyli w tym przypadku fecha i go wyrzucamy z pucharu bo to forum hazardzistów i bardziej cenimy tych z wpisowym. I tym sposobem quinc przejmuje miejsce fecha na drabince, a fechowi pozostaje gra w lidze
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Fechu, Ty mnie powiedz jeszcze skoro zawitałeś, dlaczego Ciebie nie ma w naszej kłizowej zabawie? To jest fajna inicjatywa Vinca, a bez Ciebie to nie to samo  Za cienki Bolek jestem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fechu, Ty mnie powiedz jeszcze skoro zawitałeś, dlaczego Ciebie nie ma w naszej kłizowej zabawie? To jest fajna inicjatywa Vinca, a bez Ciebie to nie to samo  Za cienki Bolek jestem. No weź Zatypuj zestaw startowy i będziesz kłizował  Lepszej rozgrywki to nawet Żelek by nie wymyślił
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Łajt, Fechu nie wybrał numerka. A takich będzie więcej...Przydzielamy w takich przypadkach po kolei? 1. Fechu 2. ... ???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aktualizacja numerów w pierwszym poście, będę się starał na bieżąco edytować.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Akhu, dziury mam w pamięci. Może przez alkohol, a może przez zbyt duże zaangażowanie w Fantasy, a może przez wypadek samochodowy jaki miałem w wieku 16 lat, nie wiem. Nie nadaję się już do qłizów 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|