|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
daj spokój, przy Fechu to jakis amator jest... Ja bojkotuje, niech sie nauczą zapraszac poważnych gości
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
daj spokój, przy Fechu to jakis amator jest... Ja bojkotuje, niech sie nauczą zapraszac poważnych gości I fechu, pewnie za darmo, bo kocha to co robi.. Dołączam do spontanicznej akcji Akhu..Bojkot !!!!
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
Robić minusy czy grać zapchajdziurami po 0,5 z Górnika który zapewnie dostanie w łeb ? Ale jak zrobie minusy to pewnie na jakiś bawołów co zrobią 2 punkty. Czekam na porady poważnych graczy
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
a tak w ogóle kura, co z tym Imazem, coś poważnego ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zostałem wywołany do tablicy  Ja chyba zrobię 3 transfery, ale podobnie mam obawy, że na tym stracę. Górnik gówno gra, ale pewnie się zepną na Legię, która zawsze miała ciężko w Zabrzu. Imaz koronawirus
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Biały przykro mi, że odpadniesz z pucharu 
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
No właśnie z tymi transferami to jest tak, że jak już robić minus to trzeba wziąć kogoś, kto prawdopodobnie natrzepie punktów.
Inaczej to lepiej się już pod następną kolejkę ustawiać.
Ale każdy zdecyduje sam, co zrobi.
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
Biały przykro mi, że odpadniesz z pucharu  nie pisać po pijaku bo Akhu zacznie rozdawać autobany !
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
No właśnie z tymi transferami to jest tak, że jak już robić minus to trzeba wziąć kogoś, kto prawdopodobnie natrzepie punktów.
Ale każdy zdecyduje sam, co zrobi. Posłuchali dwa razy Benjiego, i sami, kurwa, eksperci od Fantasy. ps. Mądrze piszesz.
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
no ale w naszej lidze to nie ma takich "gwarantów" punktowych, może poza Pekhartem. A tym bardziej ciężko o takich jak co kolejkę mamy 1 max 2 mecze gdzie kurs na faworyta to poniżej @2. Teraz niby Raków po 1.45 i tam można by szukać, ale przecież Papszun się skończył
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Biały przykro mi, że odpadniesz z pucharu  nie pisać po pijaku bo Akhu zacznie rozdawać autobany ! Akhu od przyszłego sezonu robi podcasty o włoskiej fantasy. Dużo ciekawostek będzie. Tylko pytanie kto będzie jego kompanem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
szkoda, że Milik już nie gra we Włoszech to Biczu mógłby być gościem i ocenić czy warto go brać do swojej drużyny
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Ale każdy zdecyduje sam, co zrobi. Posłuchali dwa razy Benjiego, i sami, kurwa, eksperci od Fantasy. ps. Mądrze piszesz. No właśnie nie wiem co zdecydować. To znaczy wiem, ale nie wiem czy to dobre rozwiązanie. Ach nieważne... Co tam Haczyk na wieczór przyszykowane?
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Ale każdy zdecyduje sam, co zrobi. Posłuchali dwa razy Benjiego, i sami, kurwa, eksperci od Fantasy. ps. Mądrze piszesz. No właśnie nie wiem co zdecydować. To znaczy wiem, ale nie wiem czy to dobre rozwiązanie. Ach nieważne... Co tam Haczyk na wieczór przyszykowane? Jest piwo z Browaru Jagiełło. Jest też jakaś ruda, jeszcze nie zdecydowałem... W Gdańsku już podjęte decyzje, co w szkle?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Prikril też koronawirus, do jutra się okaże, że nie będzie kim grać
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
no to pyk Kamil Wojtkowski do pierwszego składu
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Ale każdy zdecyduje sam, co zrobi. Posłuchali dwa razy Benjiego, i sami, kurwa, eksperci od Fantasy. ps. Mądrze piszesz. 
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
[/quote]Jest piwo z Browaru Jagiełło. Jest też jakaś ruda, jeszcze nie zdecydowałem...
W Gdańsku już podjęte decyzje, co w szkle? Browarek. Zobaczymy co mają w osiedlowym z beczki. A i jeszcze się ostało coś od trzech kumpli. Z pragnienia nie padniemy 
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
Pytanie o alko w weekendowy wieczór odhaczone. Teraz proszę zapytać się nawzajem czy Piostar wysłał jakiegoś smsa, czy kusi kurwa kusi, i ile to już miesięcy mija dzisiaj w suchym. I fajrant !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pytanie o alko w weekendowy wieczór odhaczone. Teraz proszę zapytać się nawzajem czy Piostar wysłał jakiegoś smsa, czy kusi kurwa kusi, i ile to już miesięcy mija dzisiaj w suchym. I fajrant ! 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|