|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
5:50, właśnie wychodzę do roboty
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
jeszcze nie czytałem , ale jak jest zlecenie to niedługo się wezmę Grzechu przegrał dużo siana i zaczął się zastanawiać jak ten diabeł działa. Prawo w UK nakazuje firmom dzielenie się ż użytkownikiem wszystkimi danymi jakie na jego temat posiadają , więc Grzechu ze swoim papugą zażądali tych danych. No i tam okazało się że Skybet ma też dane z zewnętrznych firm które mają ogólne informacje finansowe na temat naszego Grzegorza.(To raczej normalne w tym kraju i poza tym nie jest powiedziane w jaki sposób mieliby ich użyć to trzymania Grega w kieszeni) No i w tych danych co uzyskali z papugą, jest też informacja że zaznaczyli Grzecha w notesie na czerwono żeby mu przysyłać różne promocje co by wrócił do biznesu (coś jak Pio kusi quinca i haczyka). A wg redaktora Skybet powinien się skapnąć że nasz Grzesiu ma problem z hazardem i wyciągnąć pomocną dłoń a nie jakieś maxizyski przysyłać. No i trochę pierdół na temat naszego hobby, jaki to on zły i uzależnia. Moim skromnym zdaniem afera z dupy. Przynajmniej dla nas, obeznanych z tematem. Może to ten Grzegorz spod lubelskiej wsi? Jakiś czas wcześniej, spod lubelskiej wsi, wyjechał do stolicy szukać lepszych dni – Grzegorz W pizzy znał jednego z powiatu swego, robiącego już od 99-tego Karol ma na imię, w plackach trochę robi Grzegorz postanowił, że też spróbuje sił w gastronomii Wysiadł na Wschodnim zadowolony, że za bilet nie zapłacił frajerowi Chuj, że kawał drogi siedział w kiblu pociągowym, walił klocem, miał zdrętwiałe nogi trochę Ale cieszył się, że się ostały polskie złote Proszę Cię... Lekko zagubiony pytał ludzi o nazwę ulicy, wtem - saluto Patrol stołecznej policji, Grzesiu tłumaczy, że chce do Karola z pizzy Z twarzy był podobny zupełnie do nikogo, jednak ubrany na brązowo-fioletowo Na górze ma mieć sweter, a na dole na dresowo Przypasował im stuprocentowo - omyłkowo
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
Nie ma za co ! Streszczenia Chudego nie będzie w takim razie jak tam gardzicie moją pracą !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie ma za co ! Streszczenia Chudego nie będzie w takim razie jak tam gardzicie moją pracą ! ja Ci tylko współczułem straconego czasu
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
5:50, właśnie wychodzę do roboty Tak myślałem.To dzisiaj nie bierz nadgodzin; kolorowym daj zarobić - Łajt Pałer !!!! Polska Cie potrzebuje, dziś wieczorem 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Nie ma za co ! Streszczenia Chudego nie będzie w takim razie jak tam gardzicie moją pracą ! ja Ci tylko współczułem straconego czasu a ja, że siłownie i baseny zamknięte  ..trzymaj się !!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
|
|
i już jesteś pod lupą FBI
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Francja - Dania, ci młodsi..jakoś mnie korci, remisik @4,15 a bts @1,77, trochę niski..
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Siemka ozdrowieńcu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Siemka ozdrowieńcu  co to za uzdrowienie jak nadal kiepsko się czuje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kumpla 3 dni oczy bolały przy koronie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jedyny plus to schudłem ponad 7 kg
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Siemka ozdrowieńcu  co to za uzdrowienie jak nadal kiepsko się czuje hej, ile czasu już Cię trzyma, ja 3 tydzień i dopiero teraz trochę lepiej. Wcześniej podchodziłem do tego wirusa lajtowo, dopiero jak na własnej skórze się przekonałem, ze to syf, to zmieniłem zdanie. od 20 lat cały czas w ruchu ( piłka, bieganie, boks, siłka ) a teraz spacer mnie wydolnościowo zabija ... mam nadzieję, ze to szybko minie! Dużo zdrówka!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Siemka ozdrowieńcu  co to za uzdrowienie jak nadal kiepsko się czuje hej, ile czasu już Cię trzyma, ja 3 tydzień i dopiero teraz trochę lepiej. Wcześniej podchodziłem do tego wirusa lajtowo, dopiero jak na własnej skórze się przekonałem, ze to syf, to zmieniłem zdanie. od 20 lat cały czas w ruchu ( piłka, bieganie, boks, siłka ) a teraz spacer mnie wydolnościowo zabija ... mam nadzieję, ze to szybko minie! Dużo zdrówka! identiko - trzeci tydzień idzie i kurcze w głowie mi się kręci jak chodzę i jeszcze trochę kaszlę najgorsze że moja mama która z nami mieszka też chwyciła covida i teraz w ciężkim stanie leży w szpitalu pod tlenem  też miałem takie podejście lajtowe jak Ty a teraz wiem że to nie przelewki- dużo zdrówka życzę
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
identiko - trzeci tydzień idzie i kurcze w głowie mi się kręci jak chodzę i jeszcze trochę kaszlę najgorsze że moja mama która z nami mieszka też chwyciła covida i teraz w ciężkim stanie leży w szpitalu pod tlenem  też miałem takie podejście lajtowe jak Ty a teraz wiem że to nie przelewki- dużo zdrówka życzę [/quote] o kurczę, to trzymam kciuki za mamę! Oby szybko się z tym dziadostwem uporała! ja mam 4dyszki, to jeszcze jakoś to ogarniam, ale starsze osoby mają przej... u mnie żonę też zaraziłem, ale już lepiej. Teraz jeszcze żłobki zamknęli, to zeświruje  kolejny tydzień z małym "bandziorkiem" w domu  a już od poniedziałku mieliśmy go puszczać do żłobka.
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
Akhu jaka taktyka na bonus ? jutro bida z ofertą więc chyba trzeba dzisiaj obrócić depozyt i bonus
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|