|
|
xxx
|
|
xxx
Akhu.. tak sobie teraz pomyślałem.. AC Milan to mój pierwszy z tych wielkich klubów, który polubiłem.. pamiętam - finał LM '94 przed meczem wszyscy wokół za Barcą, to ja wiadomo - na przekór.. ...i potem w szatni poczułem po raz 1szy w życiu co znaczy być Ekspertem piłkarkim  ..i od wtedy Milan na zawsze mniał u mnie specjalne miejsce w gablocie "Ukochane kluby"... a ostatnimi czasy.. dzięki Tobie głównie.. chyba przechodzę na "złą" stronę mocy i bardziej lubię Interullo  to znak, że jesteś bardzo dobrym Ambasadorem marki "Internazionale Milano" w PL 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zajebiste pewniaki są w tygodniu. Tylko dobrze ułożyć i można leżeć na sianku w blasku słońca. 
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
Zajebiste pewniaki są w tygodniu. Tylko dobrze ułożyć i można leżeć na sianku w blasku słońca. od listopada Malediwy z Pyrzowic 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
Kemp, no nie wiem po ruchach widzę, że dość wąska specjalizacja  widać od razu.. dlatego "okres próbny" i zobaczymy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zajebiste pewniaki są w tygodniu. Tylko dobrze ułożyć i można leżeć na sianku w blasku słońca. Wiesz jak Cię lubię Lukasz. Wybacz, że bez tego 111.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Akhu.. tak sobie teraz pomyślałem.. AC Milan to mój pierwszy z tych wielkich klubów, który polubiłem.. pamiętam - finał LM '94 przed meczem wszyscy wokół za Barcą, to ja wiadomo - na przekór.. ...i potem w szatni poczułem po raz 1szy w życiu co znaczy być Ekspertem piłkarkim  ..i od wtedy Milan na zawsze mniał u mnie specjalne miejsce w gablocie "Ukochane kluby"... a ostatnimi czasy.. dzięki Tobie głównie.. chyba przechodzę na "złą" stronę mocy i bardziej lubię Interullo  to znak, że jesteś bardzo dobrym Ambasadorem marki "Internazionale Milano" w PL  Udam, że tego nie widziałem...
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
że bez wazeliny, czy w czym problem? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Akhu.. tak sobie teraz pomyślałem.. AC Milan to mój pierwszy z tych wielkich klubów, który polubiłem.. pamiętam - finał LM '94 przed meczem wszyscy wokół za Barcą, to ja wiadomo - na przekór.. ...i potem w szatni poczułem po raz 1szy w życiu co znaczy być Ekspertem piłkarkim  ..i od wtedy Milan na zawsze mniał u mnie specjalne miejsce w gablocie "Ukochane kluby"... a ostatnimi czasy.. dzięki Tobie głównie.. chyba przechodzę na "złą" stronę mocy i bardziej lubię Interullo  to znak, że jesteś bardzo dobrym Ambasadorem marki "Internazionale Milano" w PL  oo bardzo mnie to cieszy, dzieki  aczkolwiek nawet jeśli ktoś za Milanem czy Juve to i tak z mojego punktu widzenia spoko Akagi tez cos podobnego kiedyś pisał w kontekście mojej promocji Serie A na forum i to ze ktoś to zauwaza i docenia to bardzo miłe 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
że bez wazeliny, czy w czym problem?  Vinc jako Milanista nie moze przejsc obojętnie
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
aaaa. dobra.. wiem "chorągiewka"...  coż, serce nie sługa.. a tak czuję  z wielkich klubów najlepszy dla mnie Real Madrid.. głównie przez bezkresną "nienawiść" do Barcelony ..i to się nie zmieni nigdy
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
Zajebiste pewniaki są w tygodniu. Tylko dobrze ułożyć i można leżeć na sianku w blasku słońca. Wiesz jak Cię lubię Lukasz. Wybacz, że bez tego 111. Najśmieszniejsze, że ja to poważnie piszę  Benfica, Sporting, Juve, Atletico, Chelsea, BVB..już dalej nawet nie wymieniam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
że bez wazeliny, czy w czym problem?  Jeden przerzut był/jest na forum i wystrarczy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sassuolo czy Udinese mogłeś wybrać, ehh 
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
Zajebiste pewniaki są w tygodniu. Tylko dobrze ułożyć i można leżeć na sianku w blasku słońca. Wiesz jak Cię lubię Lukasz. Wybacz, że bez tego 111. Najśmieszniejsze, że ja to poważnie piszę  Benfica, Sporting, Juve, Atletico, Chelsea, BVB..już dalej nawet nie wymieniam. aż sprawdzam ofertę, bo ligi "w tygodniu" to najlepsze, co może być  ..i też mówię to całkiem serio 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sassuolo czy Udinese mogłeś wybrać, ehh  Sassuolo to w srode bedzie kibicowal
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
Sassuolo czy Udinese mogłeś wybrać, ehh  a żeby dodać łyżeczkę dziegciu do umiłowania Interu, to najbardziej w Serie A lubię (za barwy, za miasto, za region, za sukcesy w dawnych FM-ach)... AC Fiorentina! 
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
Ło kurde, Łukasz.. masz rację.. tydzień zapowiada się owocnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sassuolo czy Udinese mogłeś wybrać, ehh  a żeby dodać łyżeczkę dziegciu do umiłowania Interu, to najbardziej w Serie A lubię (za barwy, za miasto, za region, za sukcesy w dawnych FM-ach)... AC Fiorentina!  tez ładnie
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
że bez wazeliny, czy w czym problem?  Jeden przerzut był/jest na forum i wystrarczy  tylko pogłoski słyszałem.. to chodzi o "przerzut" pomiędzy Wisłami?.. bo taki temat kojarzę.. hmm:
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|